MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 19 maj 2012

Oups....

Av Vivi - 19 maj 2012 13:22


Vart tog tiden vägen...jag som skulle skriva ett par rader, men nu ser jag att jag genast måste hoppa ur min morgonrock (jepps har den fortfarande på mig) och in i något mer respektabelt om jag ska iväg på bokevent!

Men på en halvtimma ska jag nog hinna hitta kläder och sminka mig lite smått ... eller hur `??

Ahhh varför sitter jag fortfarande här ... 
ANNONS
 
Thessan

Thessan

19 maj 2012 13:27

Tack fina du. Ni, alla mina bloggläsare, betyder mkt för mig! Hoppas din syster är på bättringsvägen. Hoppas du får en kanonhelg å att solen skiner på dig me :) kram

http://amigurumiblogg.bloggplatsen.se

 
Linda

Linda

19 maj 2012 13:38

Ja, tiden kan verkligen susa ifrån en...men det är ju så härligt att kunna ta det lugnt när det är helg.
Ha det så trevligt på bokeventet =)
P.s Jag har den där andra glassmaskinen, men tror din hade passat mig bättre...vad tänkte min man när han köpte den lilla till en sådan glasstok som jag är ;)
Kram Linda

http://www.enlitenvra.blogspot.com

 
Angelica

Angelica

19 maj 2012 19:45

Vad tycker du om mina nya läppar? :)

http://ilivingthedream.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se