MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 17 maj 2012

Inget hindrar dig från att bli lycklig...

Av Vivi - 17 maj 2012 12:15

Det finns ingen och inget som kan hindra dig från att var lycklig.

Jag förstår att detta påstående kan vara provocerande, förstår att det säkert finns de som tycker att jag inte har en aning om vad jag pratar om och att jag inte vet hur det är att lida, sörja eller ha ångest. Jag säger till ersom jag sagt till många andra:  Jag har varit med om mer än de flesta och mindre än många.

Detta året har varit ovanligt tufft för mig på många sätt, tråkiga saker som jag inte kunnat påverka har hänt/händer, vilket har tagit mycket kraft, men även om jag inte kan påverka vad som sker kan jag påverka min attityd mot det och mina handlingar.


I slutändan kan ingen kan dra er upp, ni måste ta er upp själva, det enda människor vid sidan om kan göra är att finnas där och stötta. Ibland handlar det om att helt enkelt erkänna att man mår dåligt och ibland behöver man även proffisionell hjälp, men det är faktiskt du som måste ta det steget. 
Föräldrar och vänner hjälpa till, stötta, boka in tider hos psykolog m.m., men det räcker inte hela vägen om inte du
 bestämmer dig för att göra något åt situationen, det kan ingen annan göra åt dig !

Jag säger inte att det är lätt, men det går !

  

 

 
ANNONS
 
Cecilia

Cecilia

17 maj 2012 13:27

Allt jag kan säga - WORD! Du har så rätt såå Vivi!!!

http://www.ceciliadarling.se

 
Ingen bild

La mor

17 maj 2012 14:50

Något bra måste jag har gjort som har fått två döttrar med så mycket klokskap, inre och yttre skönhet och så vettiga värderingar. Som mamma är jag minst fyra meter lång....:))

 
Johanna

Johanna

17 maj 2012 19:23

Kan bara hålla med dig, det finns ingen som hindrar en från och vara lycklig, är lycklig trots det är hemska saker i familjen, men vad hjälper det och vara nere? Inget, bättre vara lycklig och tänka allt kommer gå bra?

Javisst är tapeten snygg, längtar tills jag flyttar och tills den kommer upp.... :)

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Mickan - Nybliven mamma

Mickan - Nybliven mamma

17 maj 2012 20:59

Du har så rätt!

Då minstingen tar all min tid kommer här ett väldigt sent, men ändå ett svar. :) Stort TACK för grattiset (och dina andra fina kommentarer). Vi mår bra och jag njuter massor av vår underbara lilla tös. :) Nästa vecka blir hon 2 månader. Tänk att tiden går så fort!
Hoppas ni mår bra!
Massor med kramar! ♥

http://angel-like.com

 
Thessan

Thessan

17 maj 2012 22:37

haha, ja jag tyckte oxå han var lite läskig men snigel tyckte jag va super söt! har jobbat hela kvällen å ska sova nu - skönt. hoppas du har det bra!

http://amigurumiblogg.bloggplatsen.se

 
Patricia♔

Patricia♔

17 maj 2012 23:11

Väldigt bra inlägg för det är precis så som du säger, man måste själv göra jobbet, men visst underlättar det att ha andra omkring som kan pusha på en lite extra.

Hihi, tycker det är kul att svara på sådana frågor, så det var inga problem:) Kul att läsa andras svar också:)

Hoppas du får en fin fin helg. Kramar

http://patriciac.blogg.se

 
Linda

Linda

18 maj 2012 00:03

Så bra och så rätt.
Ha en trevlig 'klämfredag'
Kram Linda

http://www.enlitenvra.blogspot.com

 
JoHaNNa

JoHaNNa

18 maj 2012 00:05

word... super bra skrivet :)

jätte kul utmaning :) jag älskar utmaningar. men precis som du skriver, roligare att se andras svar ;)
mitt tradera projekt går massa framåt :) har lagt upp en massa saker. sen nu fotat ca 100 saker till. sen har jag en till påse att fota. sen väga och lägga upp allt :) kmr nog ta några timmar till. men känns så bra att mina saker jag inte vill ha får ett nytt hem :) så ut med det gamla och in med det nya ;) hoppas bara jag får lite lön för mödan ;)

kramar

http://johannaspratstund.blogg.se

 
chris

chris

18 maj 2012 01:08

intressant inlägg, väggen till lyckan är väl väldigt lång för visa att ta sig till men alla får väl uppleva den nån gång. Det finns ju så mkt olika lycka liksom:)

sv: hahha ja helt sjuka barnprogram som finns!

http://chriisss.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se