MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 16 maj 2012

Gekås & bokevent

Av Vivi - 16 maj 2012 09:45

Godmorgon mina fina läsare & bloggisar !

Jag tog mig igenom gårdagen fast jag jobbade så att jag fick blodsmak i mun    

Jag är fortfarande rätt öm och stel i käken, men vi får väl hoppas det är på väg att ge sig snart, idag jobbar jag bara till kl 13 *yey*.

Jag ska en snabb sväng på stan efterjobbet och faktiskt köpa biljetter till ett bokevent som är i helgen.

Det är Bokia som ordnar Afternoon tea -buffé , bra priser på böcker och besök av författare på Hotel Tylösand, något varken min bokälskande mamma, syster eller jag vill missa ! Det ska bli riktigt kul och jag lovar att berätta allt om det!


Imorgon kommer jag faktiskt ta en tripp till Gekås för att handla lite tandkräm, bodeylotion och sådana andra roliga saker, det får bli en minishopping denna gång, men Gekås med syster är alltid trevligt oavsett hur mycket eller lite man handlar.

Förövrigt ska jag nog mest ta det lugnt då jag känner mig ganska trött fortfarande. Det är mycket strul på jobbet just nu som tar på krafter jag inte riktigt har, speciellt när jag inte kan äta ordentligt.

Ser vekligen framemot helgen nu !

Har ni några planer ?

Vår fina Magnolia står i full blom här hemma!

 


    
ANNONS
 
Cecilia

Cecilia

16 maj 2012 10:04

Jag hade också blodsmak i munnen igår, bet mig rejält i kinden haha :)

Gekås vill jag med till... blir bara inte så ofta, det är en bit att åka och man småhandlar ju inte direkt när man väl är där ;) heheh

http://www.ceciliadarling.se

 
Eleonore

Eleonore

16 maj 2012 10:15

ÅH så härligt med bokträff på Bokia, alltid trevligt med afternoon tea också! Som jag ska gå på sånt igen i sthlm :D Händer väldigt sällan sånt här i stan!
Ja half baked är en favorit här med och man snöar lätt in på sina favoriter. Måste prova de nya core-glassarna från B&J också :D
Jo vissa får förvärkar och sammandragningar tidigt som i v 31 men kan hålla på i veckor så ingen fara :) Får som sagt vagga lugnt nu haha.
Kramar

http://fikamed.wordpress.com

 
Linda-Mamma till Alfred

Linda-Mamma till Alfred

16 maj 2012 11:28

ÅH magnolia, så fin!!Ett favvo träd!Men vi har det ganska blåsigt emellanåt så den hade nog inte trivts här då dom vill ha det vindskyddat =( AH stackare med tanden där! Ja det är underbart och det går framåt verkligen!

http://hummingbird.blogg.se

 
Thessan

Thessan

16 maj 2012 12:29

=) Hoppas du har en fin dag å att solen skiner lite på dig med

http://amigurumiblogg.bloggplatsen.se

 
IngerJessicaMarie

IngerJessicaMarie

16 maj 2012 12:47

Nu får munnen se till att bli bra så du får i dej lite näring!=) Shoppa inte ihjäl dej... har aldrig mött en tjej som shoppat "lite" på GEKÅS... ;)

http://www.lchftrollet.blogg.se

 
Linda

Linda

16 maj 2012 13:11

Bokeventet låter jättetrevligt! Ser fram mot att läsa om det här :-)
Magnolia är sååå vackert - en av mina absolut favoritblommor. Vi har provat att sätta ett sådant träd i vår trädgård, men det ville sig inte...därför fotograferar jag en väninnas magonolia varje år :-)

http://www.enlitenvra.blogspot.com

 
chris

chris

16 maj 2012 22:11

åh kul med gekås! hoppas det ordnar sig på jobbet snart och att du kan äta! kram

http://chriisss.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se