MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 8 maj 2012

Jag önskar jag kunde tala om för dig hur vacker du var...

Av Vivi - 8 maj 2012 13:30


Ser ni denna tjejen ?

På första bilden är hon 16 år och på andra är hon 25 år

   


När jag ser dessa bilderna ser jag en otroligt söt och smal tjej, jag ser en tjej som inte borde lida av något dåligt självförtroende alls! Vart vill jag nu komma, jag skriver ju inte detta för att skryta om hur snygg jag var, jo.... Tjejen på fotot tyckte inte alls som jag !


Tjejen på det första fotot tyckte att hon var tjock, ful och kunde inte förstå hur någon kunde tycka något annat. Hon hade en period då hon hade väldigt svår acne och då tyckte hon att hon såg så förskräcklig ut att hon ibland stannade hemma från skolan eftersom hon var övertygad om att folk blev äcklade av att titta på henne. Hon såg aldrig någon i ögonen utanför hemmet och vägde sig flera gånger per dag, för om hon åtminstone var smal så skulle det iaf vara någonting positivt med henne.

Tjejen på det andra fotot har kommit lite längre, hon tycker att hon ser okej ut och vet att hon kan fånga killars uppmärksamhet, men hon tycker ändå inte att hon är tillräckligt snygg, smart eller smal.

(Nyfiken på fotot & artikeln nedan läs mer här)



Tjejen som är på bilden ovan är faktiskt nöjd med sig själv,  hon tycker att hon är ganska söt. Framförallt skulle hon inte vilja ändra särskilt mycket på sitt utseende, bara några få saker, hon är nöjd med sitt utseende just för att det är hennes.
Skulle hon ge ett råd till tjejerna ovan och alla andra tjejer därute som är missnöjda med sig själva, så är det att vara snälla mot sig själva. Gör inte utseendet till en så stor del av ditt mående,  det är faktiskt inte så stor del utav vem du är som person och inte heller av vad folk tycker om dig.
Jag lovar dessutom att du själv en dag kommer sitta och titta på bilder av dig själv och tänka tillbaka på hur fin du faktiskt var. Det låter faktiskt lättare sagt än gjort, men det är faktiskt ingen annan än du som kan ta det steget, ingen annan kan flytta ditt fokus och bestämma vad som ska ta energi av dig.


 





 
 
Johanna

Johanna

8 maj 2012 14:59

härligt att du gillar dem!:) och tack för dina förslag!:)

http://geminaarts.blogg.se

 
Ingen bild

La mor

8 maj 2012 15:35

Min vackra och kloka dotter, så stolt jag är över Dig. Du har varit underbart söt hela Ditt liv, men frågan är om Du inte är som vackrast idag (kanske bortsett från när Du var 3-4 år). Som själv varande en en gång snygg kvinna och idag en rund, glad tant - kan jag inte annat än att hålla med Dig till 100 %. Utseendet definierar verkligen inte vilka vi är som människor, det gäller ung som gammal och man som kvinna.
Puss mitt hjärtebarn.....:)

 
Maria

Maria

8 maj 2012 16:11

Klokt skrivit!

http://olila.bloggplatsen.se

 
chris

chris

8 maj 2012 18:23

du var och är jätte fin! Bra att du kommit en bra bit på vägen och börjat se dig för vad du faktiskt är, fin och en fantastisk person!

sv: Känns skönt att höra att du känner så, du är en sån människa som gör skillnad och räddar liv. Fantastiskt!

http://chriisss.blogg.se

 
Karin

Karin

8 maj 2012 19:57

så stolt jag blir över dig vännen! vacker nu som då, men säger som din mamma, lite extra nu med den tryggheten och insikten! puss på dig :)

http://www.ka-os.se

Vivi

9 maj 2012 09:16

Tack finaste Karin!!

 
Petra

Petra

8 maj 2012 21:08

Bra skrivet

http://www.misspetra.se

 
Kashaya

Kashaya

8 maj 2012 21:22

Vad bra inlägg. Du var väldigt vacker tycker jag.

Sv. Tack.=)

http://kashaysblogg.blogspot.com

 
Hanna

Hanna

8 maj 2012 21:41

Det var verkligen fint skrivet! Och väldigt sant! Tycker att du ser väldigt söt ut på alla tre bilderna, men tycker att du ser bäst ut på den sista. Framförallt för att du där ser ut som någon som har självförtroende och är tillfreds med sig själv. Att inte ta utseendet som allt för viktigt är väldigt viktigt. Det låter som en klyscha att säga att den som känner sig snygg är snygg, men det är ju faktiskt sant.

Sedan apropå bloggträffen så är jag lite ledsen att jag inte kan medverka, hade verkligen sett fram emot det och sedan när allting blev så dumt med jobb och sådär och jag började att fundera på att flytta utomlands så blev jag orolig att det kanske skulle krocka med bloggträffen... vilket det gjorde! :(:( Men jag hoppas att alla som kommer får det väldigt roligt och du har verkligen varit jätteduktig som anordnade allting!

Många kramar

http://hannastankar.bloggplatsen.se

 
Rinki

Rinki

8 maj 2012 22:04

Väldigt modigt av dig att publicera de bilderna på dig, enligt mig ser du otroligt vacker ut på alla, men allra finast på den längst ned. Man ser att du är mer nöjd med dig själv och sådant tar tid, vissa kanske aldrig blir det...men jag tycker att du ska vara otroligt nöjd med dig själv, du är jättevacker.

Sv: Wow, om det är den bästa Marvel har gjort, då måste jag verkligen se den snart, men det känns så svårt att hitta tid för sådant.

Tack gumman, det är bättre nu, så jag känner mig bättre nu än vad jag gjort sedan typ i förrigår. Det tar verkligen på krafterna när det blir sådant, det händer dock inte ofta...men ibland måste man lätta på trycket på ett sådant sätt, enligt mig så är det bra att bråka ibland, om du förstår hur jag menar.

Kram på dig!

http://rhulth.wordpress.com

 
Ida

Ida

8 maj 2012 22:17

Jag känner igen mig i vad du skriver. Önskar jag kunde sagt det både till mig som 10-åring och som 20-åring! Men man lär sig tyvärr den hårda vägen hur det ligger till! Men det skönt att du har kommit till insikt att du är vacker för den du är! :) <3 kram

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

 
Thessan

Thessan

8 maj 2012 22:50

ja precis å jag gillar inte att virka för att jag måste, vill göra det för att det är kul å vill göra det jag känner för just nu. kram

http://amigurumiblogg.bloggplatsen.se

 
Isacs mamma

Isacs mamma

9 maj 2012 08:04

Hej söta du!

Ja jag kan sponsra till utlottning:P hm.. en uggla kanske?:P
Kram!!!

http://isacsmamma.blogg.se

 
Isacs mamma

Isacs mamma

9 maj 2012 08:28

ja det är de jag vill ha, just nu har jag ingen hemma.. men ska beställa en :)
fixar det! absolut:) hihi
allt är bra ?
kram!

http://isacsmamma.blogg.se

 
Linda-Mamma till Alfred

Linda-Mamma till Alfred

9 maj 2012 12:48

Du är en klok OCH vacker kvinna! Få förunnat;)Ja det gick med rasande fart och det känns så klockrent och bra,inget dåligt samvete eller varför man nu skall ha det & tycka det skall vara jobbigt att ens barn skall börja på dagis. Jag menar jag behöver ju inte börja jobba heltid med detsamma;) Jag tänker på Alfred, han kommer stortrivas! Kommer ha det mkt roligare där en här hemma hos sin mamma som ropar Alfred gå ned i från tv bänken slå inte på tv klättra ned ifrån fönstret(han häver sig upp på fönsterbänken vi har stora fönster i vardagsrummet ställer sig på den och står i vardagsrumms fönstren o bankar på dem. Nu måste jag ju säga t fästman att vi tar bort den och fixar ett snyggt elementskydd där istället;) Nu kanske han är mer villig att fixa det;)

http://hummingbird.blogg.se

 
Cecilia

Cecilia

10 maj 2012 12:36

Hej! Ja jag har inte suttit så mycket vid datorn och lagt ner tid på att kolla alla bloggar... :/ Varit mycket hos killen och där har jag inte med min dator. Men nu tar jag mig en stund. Först och främst GRATTIS till att du fick bli veckans krönikör hos Maggan. Det är stort, du har talang. Det hoppas jag du vet. Och du är ju en bra förebild som jag tidigare skrivit :)

Sen ang detta inlägget. Jag har själv sett tillbaka tidigare och önskat att jag förstod att jag var fin (ätstörningarna har ju funnits med mig från och till i snart 12 år -hua!) Halva mitt liv. Men med varierande form.... Ofta när man är friskare så kan man se tillbaka och tänka hur dum man var.

Jag tycker du verkar ha kommit långt och du verkar ha en sund inställning till det här och det är otroligt bra. Du ska verkligen vara nöjd med hur du ser ut tycker jag. Du ser både frisk, vacker och sund ut. Och snygga naglar har du fått till ;)

Jag tog mig en lång dusch med inpackningar och sånt häromdan. Underbart, saknar dock ett badkar. Har du testat Aussies inpackning för håret? Luktar godis!!

Stor kram!

http://www.ceciliadarling.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skapa flashcards