MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 30 april 2012

Fem av fem tassar !!

Av Vivi - 30 april 2012 12:00

I fredags såg jag en så otroligt bra film,

i fredags såg vi Machine Gun Preacher!Denna film är baserad på en sann historia och den berör verkligen.

Den handlar Sam Childers och om hans kamp för att förbättra livet för barnen i Sudan, barnen som lever i ständig skräck för att bli värvade som barnsoldater. Det är en film som verkligen tar upp allt det hemska som faktiskt händer där borta och det är en film som kan vara ganska jobbig att se,

jag storgrät mer än en gång.

 

Denna film påminner om en av mina favoritfilmer Beyond borders med Angelina Jolie. Dessa filmer handlar om personer som förändrar sina liv, som börjar engagera sig i orättvisorna som sker i Afrika och hur deras kamp påverkar deras privatliv. Jag tycker absolut ni ska se den & även se Beyond Borders

om ni inte sett den.


Jag ger Machine Gun Preacher fem tassar av fem ! 

 

  
ANNONS
 
Linda-Mamma till Alfred

Linda-Mamma till Alfred

30 april 2012 12:21

Ny fin bakgrund ser jag! Ah alltid jobbigt att jaga sponsorer =(
Ja Patrik körde ju hem båten vattenvägen i lördags och sedan har det blivit en del båtåkning,underbart! Ja perfekt när man bor som vi gör o ha båt, det är nästan ett måste;)

Då skickar jag iväg mitt bidrag till dig imorgon raris;) Nu skall jag in o kolla Bangerhead!

http://hummingbird.blogg.se

 
Kashaya

Kashaya

30 april 2012 12:45

Låter som en bra film.=)

http://kashaysblogg.blogspot.com

 
Thessan

Thessan

30 april 2012 12:54

skickar över några soliga kramar till dig!

http://amigurumiblogg.bloggplatsen.se

 
JoHaNNa

JoHaNNa

30 april 2012 14:38

den filmen måste jag se nån gång. kolla nyss på bröllopsfotografen och håller nu på och skriver en analys. ganska bra film faktiskt :)
jag älskar yankee candles ljus oxo... synd dom ska vara så dyra bara. men luktar de så kostar de ;)

helgen var bra. bestod mest av plugg och jobb. likaså idag. hade hoppats på att fira valborg med min sambo, men var tvungen att jobba :S men pengar är bra att ha :)

kramar

http://johannaspratstund.blogg.se

 
JoHaNNa

JoHaNNa

30 april 2012 14:39

mmmm parmesan är godaste osten nånsin :D den smakar verkligen underbart... synd den var så dyr bara haha ;)

http://johannaspratstund.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se