MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 30 april 2012

Dagens....

Av Vivi - 30 april 2012 08:15

Dagens inlägg:

Om ni inte har läst mitt inlägg om definitionen av girlpower "när jag satte dit en "player"", så tycker jag ni ska göra det !  


Dagens bästa:

Det är valborg idag vilket innebär halvdag på jobbet & sedan middag hemma hos mamma & pappa med hela familjen.

Tyvärr har jag inte varit förutseende så innan jag ska dit måste jag precis som tusentalsandra åka till systemet....


Dagens tips:

Inne hos kloka Madelein så hittar ni en tävling just nu där ni kan vinna en värdekod på Groupon! Titta in och tävla här ni med !

 

Dagens fynd:

Inne på Bangerhead.se hittar du just nu Deléoreprodukter för halva priset, snacka om fynd ! Jag ska definitivt in och kolla läget då jag använder deras produkter!

 

Dagens sakna:

Idag var det två år sedan min älskade morfar gick bort och bara någon vecka senare valde mormor att följa efter, jag saknar båda, men för att vara ärlig så saknar jag min käre morfar lite mer, mormor blev sjuk så tidigt.

 

 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

30 april 2012 10:57

Jag längtar tills jag flyttar in...om1 månad kan man börja packa! =) kram

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Thessan

Thessan

30 april 2012 11:32

Tack för ditt bidrag å lycka till =) Hoppas du får en fin valborg! Här skiner solen så jag ska snart ta en promenad i solskenet! Kram

http://amigurumiblogg.bloggplatsen.se

 
Angelica

Angelica

30 april 2012 11:50

Ha en super duper bra Valborg.. Kram på dig..

http://ilivingthedream.blogspot.com

 
Isacs mamma

Isacs mamma

30 april 2012 12:26

jag önskar dig det samma vännen! Kramar!!!

http://isacsmamma.blogg.se

 
madelein - mamma till sexm

madelein - mamma till sexm

6 maj 2012 23:22

:-) Du är så härlig.. Hoppas du haft en underbar dag!

http://madelein.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se