MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 29 april 2012

Hemma

Av Vivi - 29 april 2012 16:56

Jag har haft en underbar helg med mina tjejor, men nu är man lite trött i ena kanten!

Igår sprang vi rundor på stan mest hela dagen och sedan middag på kvällen på Johannebar,

ett ställe jag verkligen kan rekommendera! Mysigt, god mat och riktigt bra priser!

Idag startade vi dagen med brunch på ett jättemysigt ställe som hette Avocado!

Brunchen kostade bara 99kr och den var varierande, de hade supergott bröd och personalen var trevlig,

så det ställen kan jag också rekomendera !

Det har som sagt varit jättetrevligt och vi har pratat, myst och gått igenom gamla foton.

Nu är jag som sagt ganska trött så jag intar nog soffläge resten av dagen.

Massa kramar fina bloggisar !

Våren har kommit till Göteborg !

 

 
ANNONS
 
Fnulan

Fnulan

30 april 2012 00:27

Vill veta mer och se kort min sötaste!!!

http://bloggfamiljen.se/fnulan

 
Patricia♔

Patricia♔

30 april 2012 10:53

Låter som du fick en mysig helg du:)

Jo, jag ska vila, men inte idag, inte imorgon och inte på onsdag, men sedan;) Tror jag planerat in lite mycket på kort tid nu, men så kan det bli ibland.
Var rädd om dig och ha en fin valborg.
Kram

http://patriciac.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se