MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 28 april 2012

Bloggkärlek

Av Vivi - 28 april 2012 09:30


Denna veckan vill jag ge min bloggkärlek till den underbara Mia !

Hennes blogg är precis lika kärleksfull och inspirerande som hon själv är.

Jag har följt hennes blogg länge och hon mig.

Hon lämnar alltid en kärleksfull och uppmuntrande kommentar när man

som bäst behöver det och ibland även när man inte behöver det !

Fina underbara Mia som jag haft turen att träffa två gånger och får träffa snart igen,

du är värd all kärlek du kan få både i med- och motgång!

  

  
ANNONS
 
Thessan

Thessan

28 april 2012 09:49

det finns ingenting som säger att man inte kan vinna två gånger så va med å tävla!

http://amigurumiblogg.bloggplatsen.se

 
jessica

jessica

28 april 2012 10:31

Nu blev jag sotis... tjejhelg i Göteborg... ha det underbart!!
Solen skiner dock här och jag ska mysa med lillebrors 3 småtjejer så det funkar fint=))

http://www.lchftrollet.blogg.se

 
fina frun

fina frun

28 april 2012 10:56

Så mycket fina blogg-vänner det finns där ute :)

http://finafrun.se

 
Johanna

Johanna

28 april 2012 11:44

Nu ligger din bild uppe i menyn, den ligger där i 1 vecka!

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Linda-Mamma till Alfred

Linda-Mamma till Alfred

28 april 2012 18:29

Hon är värd allt i hela världen denna underbara människa! Längtar så efter att få träffa dem. Men snart får jag träffa dem med;) Åh ja scones är ruskigt gott,mmmm..
Yes lite så jag tänkte en liten bit av mig får vara med på träffen iaf,skickar bilden på tisdag. Ska posta massa tradera paket på måndag så vill inte lägga det fina kuvertet på lådan då med. Haha vår lantbrevbärare blir tokig på mig & allt postande av mina paket,minst 1 om dagen..hihi....
Idag har vi vart o hämtat vår nya båt! O premiäråkt såklart!!Gud vad underbart!

http://hummingbird.blogg.se

 
Mia

Mia

30 april 2012 10:19

TACK du underbara sötaste Vivi ♥♥♥ Precis det här behöver jag just nu, ja egentligen behöver man det väl alltid, men just nu är det så oerhört perfekt tajming ♥♥♥

Härligt med tjejträff, sånt är verkligen underskattat även om man blir aningens sliten ;-D

Här i Stockholm har solen skinit nu flera dagar i sträck, ja du kan ju ana vad det gör för livsandarna!! Fåglarna kvittrar ikapp, gräset nästan bländar en med den snabbt grönare nyansen o man kan faktiskt nästan höra knoppar brister - en fantastisk årstid är detta verkligen.

Skickar miljoners, miljoners kramar till dig o ser verkligen fram emot att ses, nära nu ♥

http://fredthevov.blogg.se

 
Mia

Mia

2 maj 2012 15:59

nu du sötaste får du tillbaks med lite av samma mynt i alla fall tok-fniss

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaamis

http://fredthevov.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se