MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 27 april 2012

Jobb & helgen

Av Vivi - 27 april 2012 13:00

Jag glömde skriva dagens grattis tidigare, för idag vill jag verkligen gratulera min storasyster !

Efter att ha gått arbetslös länge och dessutom haft en del jobb som inte alls haft något att göra med hennes utbildning, så har hon äntligen fått ett jobb som verkar passa både henne och hennes utbildning.

Stort grattis älskade stora syster, du har verkligen förtjänat detta jobbet !!

  

I helgen kommer jag tyvärr inte hinna titta in här (men ett par inlägg kommer komma upp ändå), jag kommer vara uppe i Göteborg hela helgen. Det är tjejhelg med mina härliga tjejjor som gäller och det ska bli jättemysigt.

Det blir en ganska lugn helg då jag har fått säga ifrån att jag faktiskt inte rokar så mycket som innan, men någon vända på stan kommer vi ändå lyckas med och sedan kvällsmys hos finaste Fia.


Det är ganska mycket nu närmaste tiden, Göteborg denna helg, Valborgsmiddag och sedan Stockholm om en vecka, även om det är trevliga saker som är på gång så känner jag att det är tur att det är röd dag på tisdag så att jag får någon dag helt ledig.  


Hoppas ni får en riktigt riktigt härlig helg mina fina läsare & bloggisar !

(gammal bild från en av våra tjejhelger)

 

   

 
ANNONS
 
Thessan

Thessan

27 april 2012 13:55

ja, nu är det skönt att vara ledig =) Jobbar nästa helg så jag får njuta av denna. Hoppas du får en toppen helg! kram

http://amigurumiblogg.bloggplatsen.se

 
Nayomi

Nayomi

27 april 2012 14:16

ja! det hade varit ett hotell jag älskat att bo på :D hoppas att allt blir tip top igen så fort som bara möjligt då!

http://nayomi.blogg.se

 
JoHaNNa

JoHaNNa

27 april 2012 14:26

ohh va kul hon fått jobb :D massa grattis till henne :D

jaa, en macaronmatta vore inte helt fel. dom verkar så roliga att baka :D och jag har jue aldrig ätit såna, så måste jue prova nån gång ;)

jag får prova några fjäder örhängen helt enkelt och se om dom passar :) haha jaa, det är jue sant. jag köper massa saker som jag tror jag kommer använda men sen gör jag jue aldrig det haha!

kramar

http://johannaspratstund.blogg.se

 
Hanna

Hanna

27 april 2012 14:26

Mysigt med tjejhelg med att vila lite måste man unna sig också!
Kramar

http://hannastankar.bloggplatsen.se

 
Cecilia

Cecilia

27 april 2012 14:53

Grattis till din syster! Kul :-D

Jo det var nog bra att jag åkte iväg en sväng, är på lite bättre humör. Men nu sitter jag hemma med mjukisarna på. Möttes nämligen av ösregn i stan. Det gör ju ingen gladare. =)
Jag funderar på att baka bröd om jag hittar något nytt recept, kom samtidigt på att jag köpte en receptbok med bara bröd häromdan. Betalade hela 2 kr på second hand ;) funkar ju!

Ja att sitta och säga saker högt kan ju kanske funka, men jag får nog göra det när jag är själv hehehe.... annars börjar han nog undra. ;)

Hoppas du får en alldeles underbar helg i Götet och att vädret är på er sida! Vi hörs efter helgen då hoppas jag :)
Ta hand om dig och ha kul!

Kram <3

http://www.ceciliadarling.se

 
Eleonore- Kokboksutmaningen!hh

Eleonore- Kokboksutmaningen!hh

27 april 2012 18:34

En massa roligt att glädjas för i detta inlägget ju! Jättekul att din syster fått ett jobb efter långt kämpande. Härligt med en välbehövd tjejehelg i Göteborg och bara njuta av lugnet och roliga saker. Men mest kul är ju att ni hittat en helg att åka till Sthlm för att träffa din syster, hoppas allt är bra med henne! :)
Oh, jag älskar ju när macaroonen blir lite sega i mitten istället för många torra man köper på caféer. Så jag ska absolut prova med lite hasselnötter i då!
Hihi ja är man uppväxt med något vill man ju gärna ha det så senare också. Själv är jag uppväxt i lägenhet, en fyra och 2 st 2or(mina föräldrar skilde sig när jag var 9) så jag har inte så höga krav så länge det är fräscht och alla får ett varsitt sovrum :D Perfekt vore ju med 3 sovrum!
Många kramar fina du!

http://www.fika.med.nöjesgalaxen.se

 
Sussi

Sussi

28 april 2012 22:37

Det ska bli så skönt med en ledig tisdag :)
Hoppas du har det riktigt skoj med tjejerna. En härligt tradition! Såna behövs för kropp och själ. Inte fel om den blir lugn heller. Ibland behöver man ta det lugnt med. Som du skriver, man orkar inte med för mycket längre..

Antagligen är det inte själva jobbet man kommer sakna. det är nog det sociala. Trist att inte träffa jobbarkompisarna som man är van vid..

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se