MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 17 april 2012

Sjuk

Av Vivi - 17 april 2012 12:28

 

Jag blev hemma idag också och som det ser ut nu stannar jag nog hemma hela denna veckan.

Kombinationen av ett virus och stress är tydligen ingen bra kombination.

Jag känner mig alltid jättepressad över att vara tillbaka på jobbet så snart som möjligt och går nog ofta tillbaka lite för snabbt, denna gång tänker jag stanna hemma hela veckan och verkligen vila ut. 

Tyvärr blir det inte lika mycket bloggande som vanligt , men jag ska försöka titta in här iaf en gång om dagen ! Tack för alla "krya på dig"-hälsningar !

 

Vill också passa på att uppmärksamma fina Filozophie som gissade rätt på gåtan igår, denna gången får du bara ära och berömmelse ! Hon har förövrigt lagt upp världens godaste pajrecept på sin blogg idag.

 

 
 
ANNONS
 
Kashaya

Kashaya

17 april 2012 12:50

Vad tråkigt att du gått och blivit sjuk. Krya på dig.

http://kashaysblogg.blogspot.com

 
Johanna

Johanna

17 april 2012 12:54

krya på dig! Ta den tid du behöver! :)

Har svarat på din kommentar i det skyddade :)

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Jennyj

Jennyj

17 april 2012 13:08

Krya på dig! <3

Ja, jag hoppas också att jag vinner på lotto!
Ja, jag har ingen ambition att få helt platt mage och smala armar. Vet att jag kommer att vara mjuk och kvinnlig och att jag inte blir av med mina celluliter. Jag vill bara vara mindre än vad jag är nu, jag vill väga under 70 kilo så att jag ligger under fetma-gränsen.

http://jennyelin.bloggplatsen.se

 
Kashaya

Kashaya

17 april 2012 13:32

Tack.=) Jo det kändes som intervjun gick bra så nu hoppas jag bara att jag får jobbet också.

http://kashaysblogg.blogspot.com

 
Thessan

Thessan

17 april 2012 13:34

Krya på dig. kramar

http://amigurumiblogg.bloggplatsen.se

 
Patricia♡

Patricia♡

17 april 2012 14:58

Tack, ja visst var de fina:)

Åh krya på dig!
kram

http://patriciac.blogg.se

 
malin-helena

malin-helena

17 april 2012 15:00

Jag tycker det låter som ett bra beslut att vara hemma i veckan.
D har haft så otroligt mycket psykisk stress hela vintern och när kroppen dessutom blir fysiskt sjuk så slår det hårt.
Ta hand om dig själv i veckan nu. Verkligen pyssla om dig och tänk bara på dig själv. :)
Jag hoppas du känner dig starkare i både kropp och själv till helgen.

Ja, jag är igång ordentligt nu. Både mat tärning och maten. Känns så jäkla skönt! :)
SÅ ska det bli roligt ikväll när Elenor ska med på passet på gymmet. Hon tränar mycket själv på ett annat gym men följer med mig ibland. Det ger ju lite extra sporre till en annan med. ;P

Kramar!

http://malin-helena.bloggplatsen.se

 
Cecilia

Cecilia

17 april 2012 15:32

Ja hehe fast jag har ändrat schemat 3 ggr innan jag kom på vad jag verkligen ville ha denna veckan :) Men nu är det fulländat tror jag. Får gå efter vad som finns i kyl och frys med. Tanken var att inte köpa något mer utan äta det jag har. Men det var svårare än jag trodde.
Jo nötfärs vet jag att det är magert, det är ju egentligen det man ska ha till tacos. Men ja, jag är som jag är. Gillar jag inte detta så får det bli nötfärs :)
Tål inte? :S är du allergisk eller klarar du inte av det bara?

Skickar en "krya-på-dig-kram" :)

http://www.ceciliadarling.se

 
fina frun

fina frun

17 april 2012 18:24

Det låter vettigt att du stannar hemma tills du är frisk. Ta det lugnt nu :)

http://finafrun.se

 
Sussi

Sussi

17 april 2012 22:37

Men blä för sjukdommar. Bra att du håller dig hemma så du blir ordentligt frisk innan du börjar jobba igen. Många gör det misstaget att gå och jobba för tidigt..

Jag såg några fjärilar i söndags. Det är vårtecken om nåt :)

Krya på dig
kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se