MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 16 april 2012

Rätt svar på gåtan...

Av Vivi - 16 april 2012 18:00Rätt svar på gåtan


Den som inte har mig försöker vinna mig

och den som har tillräckligt av mig försöker göra mig kortare.

Vad är det?


 TID

 
ANNONS
 
Isacs mamma

Isacs mamma

16 april 2012 19:36

de e flera... Så de e bra konstigt... men jag torr nog att snart så kommer nog appen till android:)

Ja ! Alltså jag är sååå sugen på att flytta dit! varje sommar är på Öland :) <3 Kram!

http://isacsmamma.blogg.se

 
filoZophie

filoZophie

16 april 2012 19:39

Tjoho, jag hade rätt. Jag vann, jag vann, jag vann :D Vad vinner jag förutom ära och berömmelse? Vinner jag klockan på bilden? Vinner jag filmen Sucker Punch? Eller vinner jag kanske det finaste av allt... en tripp till GeKå´s i sommar tillsammans med dig?
Puss <3

http://www.filozophie.bloggplatsen.se

 
Rinki

Rinki

16 april 2012 21:59

Den gåtan har jag hört förut :) roligt att du kör med lite sådant också. Hur har din dag varit?

Sv: Jaså, vad spännande att du också har sökt in till lite kurser, vilka kurser har du sökt till? Förlåt, men jag har glömt vad det är du gör just nu.

Deklarationen gjorde jag på nätet väldigt smärtfritt för typ någon vecka sedan, skönt att man kan göra med e-legitimation och sådär.

Aww, det är jobbigt att vara sådär trött, jag har varit väldigt utmattad hela dagen också...imorgon måste jag dock ta mig i kragen rejält och presentera bra på seminariumet.

Kram

http://rhulth.wordpress.com

 
Kashaya

Kashaya

16 april 2012 22:01

Bra gåta.=)

http://kashaysblogg.blogspot.com

 
madelein - mamma till sexm

madelein - mamma till sexm

16 april 2012 23:00

Hoppas du haft en bra dag!!! Jag har haft en mycket givande dag! Ser fram emot en ny kursdag imorgon :-)

http://madelein.se

 
JoHaNNa

JoHaNNa

16 april 2012 23:02

vilken sann gåta :D
jag har fått en massa pluggande gjort nu :) super skönt, men måste råplugga för den här veckan oxo. jag ligger iallafall inte efter något nu :) underbart skönt.
helgen var bra, men skulle vara skönt med lite helgledigt snart. men pengar behövs :)

hoppas du hade en bra helg och en skön måndag :)

kramar

http://johannaspratstund.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se