MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 16 april 2012

Helgen...

Av Vivi - 16 april 2012 08:15

Det har varit en härlig helg!

Lördagen var rätt intensiv med både lite shopping fika hos goda vänner för att se deras nya fina hus och sedan inflyttningfest på kvällen hos min syster & hennes man.


Fikan hos fina Nina var jättemysig, deras hus var så otroligt mysigt och fint, de kommer bo jättebra där.

De har precis som vi bosatt sig lite utanför staden och de får du ju faktiskt mycket mer hus för pengarna.

De hade en altan som var en av de största jag sett, tror de sa att den var på 70 kvadratmeter, nästan lika stort som vårt hus ! Nu vet vi vilka som har bäst plats för grillpartyn iaf   

Det ar mysigt att träffa deras lille son också, snart ett år gammal, det är inte klokt vad tiden går fort !


På kvällen åkte vi till min syster och hennes man som ordnade en riktigt jäkla rolig inflyttningfest, min syster var som alltid den perfekta värdinnan och det bjöds på både god mat, gott att dricka (även om jag var lite tråkig och körde) och trevligt sällskap.


På söndag var jag en snabb sväng i trädgården innan jag damp ned i soffan, jag blev otroligt trött och det har faktiskt inte släppt riktigt ännu. Jag gick och lade mig vid nio tiden igår och är ändå så otroligt trött idag.

Vet inte om jag har en infektion eller något på gång för så här onormalt trött brukar jag inte vara.


Hoppas ni har haft en underbar helg kära bloggisar !

 
 
ANNONS
 
jessica

jessica

16 april 2012 08:32

Låter som en härlig helg, men trisst att vara så trött... kan var det växlande vädret oxå, låt oss hoppas på det=)
Sälen var jätte mysigt med skidåkning, after ski, god mat och massa härliga människor (vi var 10)... välbehövlig "vila"=)

http://www.lchftrollet.blogg.se

 
malin-helena

malin-helena

16 april 2012 09:40

Vilken fin helg! Precis som det ska vara. :)

Jag hoppas inte att du fått samma sjuka jag hade.. Jag var också sådär helt trött och utan energi. Så kom feber och frossningar, mådde illa till och från med. :/
Men just att jag var så slut i hela kroppen och knappt orkade vara vaken var det jobbigaste.
Hoppas det bara var en liten dipp och att du blir piggare idag!

Kramar!

http://malin-helena.bloggplatsen.se

 
Jenny

Jenny

16 april 2012 09:40

Vilken härlig helg ändå, låter det som :)
Hoppas att du hittar lite energi snart.

http://jennyelin.bloggplatsen.se

 
Cecilia

Cecilia

16 april 2012 10:16

Hehe ingen fara, jag tycker verkligen att det är så. Såna som du, som levt livet och utvecklats och gjort saker, det är såna man får se upp till om man vill någonstans i livet.

Jo jag vet, det känns nog så bara. Hoppas jag. Däremot vet jag att jag äter mycket nötter och det är väldigt kaloririkt så jag kommer nog upp i kalorimängden jag behöver per dag. Jag vågar inte räkna och det är nog det bästa. Det var ju det jag började göra när jag inte till slut vågade äta någonting.

Tack, jag kämpar på =) Det känns bättre faktiskt. I lördags åt jag fläskben igen med killen utan att tveka i flera timmar, nu funderade jag kanske en minut :D Gott var det ju och överlevde gjorde jag med! Yey.

Haha ja han kanske var chockad, men han såg FÖR lugn och chill ut. Jag blir nästan sugen på att köpa mig en triss och hoppas på lyckan. Men då lär jag bli sur om jag inte vinner och har slösat pengar på ingenting, hahaha...

http://www.ceciliadarling.se

 
Patricia♡

Patricia♡

16 april 2012 10:59

Låter som en fin helg det där. Dock önskar jag att du slapp den där tröttheten - känner samma här.

Kram

http://patriciac.blogg.se

 
Linda-Mamma till Alfred

Linda-Mamma till Alfred

16 april 2012 12:07

Verkar ha vart en lyckad kväll;) Hm lite avis på din kommentar hos mig*grrrr* Haha har ett redigt måndags inlägg i min blogg då förstår du;)
Nu blir det lite lunch här tror jag bestämt för magen kurrar;)

http://hummingbird.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se