MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 4 april 2012

Dagens,,,

Av Vivi - 4 april 2012 10:15

Dagens plan:

Idag ska mamma & pappa komma hem på middag hos oss, det blir en lite enklare middag med kyckling med pestotäcke och rotfrukter i ugn. Pappa ska också passa på att hjälpa oss såga till en bordskiva till kontoret. Tur att man har en så duktig pappa med bra verktyg !   


Dagens tillbakablick:

Idag är det precis två år sedan jag & Zandra träffade för första gången. Saknar dig gumman, hoppas vi kan ses snart !


Dagens bästa:

Igår fick vi en efterlängtad bröllopsinbjudning, i sommar blir det bröllop *yey*! Det är en av makens barndomsvänner som gifter sig och det kommer bli ett helt underbart bröllop, det är jag övertygad om !

 

Dagens mys:

Inte för att jag gillar att bli väckt vid halv fyra på morgonen, men om jag måste bli väckt så är det helst av en kelen och purrande katt som kryper ihop och lägger sig vid magen.

 


Dagens stripp:

 



 
 
Patricia♔

Patricia♔

4 april 2012 10:43

sv: Tack för tipset på att skriva brev. Jag gjorde det innan ibland, men nu får jag aldrig ro till att sitta ner. Bloggen har blivit det som fungerar bäst, ändå vågar jag ju inte skriva ut exakt allt. Det kan låta deppigt på min blogg men verkligheten är miljoner ggr värre. Tack att du försöker peppa i alla fall, det betyder!

Kramar

http://patriciac.blogg.se

 
Jenny

Jenny

4 april 2012 10:43

Glad onsdag! <3

Roligt med bröllop i sommar, och med en kelen katt om morgnarna. :)

http://jennyelin.bloggplatsen.se

 
Johanna

Johanna

4 april 2012 11:27

Ja in och rösta. om man kommer 1,2 eller 3:a så vinner man pengar till hotellnätter :) wttan 10 000, 2:an 5000 och 3:an 1000 tror jag det var.... =)

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Johanna

Johanna

4 april 2012 12:24

Ja du får logga in bums å rösta :) Ja jag tänkte ju vara en vecka i sthlm i sommar, å då kommer ju det väl till pass :)

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Patricia♔

Patricia♔

4 april 2012 12:46

sv: Jo men det är verkligen som du skriver att "man måste vara frisk för att orka vara sjuk". Men inte ens när min sambo nästan bönar och ber händer det något så jag vet inte riktigt vad som ska till. Men men, en sekund i taget lyckas jag överleva nu i alla fall, så en stund till ska jag nog fixa.

Vad mysigt med lite middag för mamma och pappa. Jag ska ju träffa mina till helgen nu, ska bli underbart:)

Lycka till med ditt bakande också, tror du lyckas bra utan macarons mattan! Kram

http://patriciac.blogg.se

 
Isacs mamma

Isacs mamma

4 april 2012 13:40

ja men du de ska jag kolla in !

jo men klart jag ska kunna sponsra med något:) är ju bara glad om jag kan sprida lite glädje med mina alster:)

http://isacsmamma.blogg.se

 
Rinki

Rinki

4 april 2012 13:55

Det låter som en jättegod middag, kul att träffa föräldrarna lite också. Jag ska träffa mina hemma hos dem på fredag kväll är det tänkt, lite påskmiddag och det var då alla kunde :).

Roligt också med inbjudan till bröllop, det måste vara mysigt! Jag skulle också vilja gå på bröllop, det var länge sedan jag var på ett. Det är alltid kul att träffa lite nya människor då också.

Sv: Det gör inget att du tog bort kommentaren, förlåt, jag hade inte uppfattat att du bara ville ha tävlingsrelaterade kommentarer i det inlägget.

Åh, tack då ska jag kolla den recensionen, det vore roligt att höra lite mer detaljerat kring den. Ah, då förstår jag hur du menade med skattesatsen, det har jag faktiskt inte så mycket koll på...även om jag betalat mycket i skatt även när jag jobbade och fick typ ingen lön alls.

Jag beklagar att det känns så, men jag kan tänka mig att det kan bli så, ifall man inte är redo eller inte känner att man vill och hör hur folk runt omkring en pressar en...att man bli sådär anti! Det kan jag bli när folk pratar så mycket om filmer, liksom att det blir en Hype, då blir jag inte längre lika sugen. Barn vet jag dock att jag vill ha, men sedan vill jag gärna plugga klart först och sedan är det ju ingen som direkt pressar mig än ;). Men vi får se hur det blir, stå på dig och fokusera på vad ni vill, tillsammans!

Kram på dig vännen!

http://rhulth.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Ovido - Quiz & Flashcards