MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 3 april 2012

Det där med tur... jag har den, förtjänar jag den?!

Av Vivi - 3 april 2012 10:30

 

Tur i spel otur i kärlek, stämmer det ?

 

Jag anser mig ha haft väldigt stor tur i kärlek, jag har ju tillochmed vunnit högsta vinsten då jag träffat världens bästa make. En man som jag har så otroligt roligt med och som jag älskar över allt annat. Jag har dessutom en underbar familj och fantastiska vänner. Trots detta har jag verkligen haft tur i "spel" senaste tiden!


Jag har vunnit en hel del bloggtävlingar, bara förra veckan vann jag en BH & ansiktsrengöring och denna veckan hade jag haft en sådan otrolig tur att jag vann en jättefin Goodiebag av fina Linda, tusen tack Linda !!!

Min tur stannar dock inte där, det finns en liten sak jag inte berättat för er....


För ett tag sedan tävlade jag på ICAkuriren, jag har tipsat er om deras tävlings & spelsida innan. De har oftast lite mindre tävling där man kan vinna DVDfilmer och annat, men denna gången var priset en resa.

Jag vann...  Flyg+ fyra nätter på hotell. Det känns helt galet & overkligt, jag lovar berätta om alla detaljer lite senare, jag vill bara ha det bokat och klart först.


Självklart är jag otroligt glad för allt detta. Jag har haft en väldigt jobbig period och alla dessa fina bloggvinster och resan har verkligen gjort dagarna mycket lättare och roligare.

Sedan fungerar jag ju tyvärr som så att en av de saker som följer på glädjen är känslan av skuld !

Vad har jag gjort för att förtjäna allt detta bra ?

Det finns ju så många andra som också förtjänar sådan tur som jag!!

Det finns också en känsla av att man måste försvara sin tur, försvara bra saker som händer.

Jag tror det finns fler som tänker som jag, som känner att de måste visa sig värdiga alla bra saker som händer. Det är ju lite synd egentligen, är det den där Svensson-genen tro ?

Hur känner ni när ni vinner eller något bra händer ?

 

Till sist vill jag bara säga att jag är glad och tacksam över all tur i spel jag haft senaste tiden, på sätt och vis har jag väl haft lite otur i kärlek senaste tiden då mitt hjärta gjort så ont, kanske talsättet stämmer.

Sedan kan man aldrig vinna om man inte tävlar, kom ihåg den när jag lägger ut min tävling senare idag !

 

 



 
 
Jenny

Jenny

3 april 2012 10:49

GRATTIS, åh vad roligt!!
Klart att du förtjänar det!

Du vet att vi är lika, och jag skulle nog kännt likadant som du. Men du förtjänar det faktiskt! :)

http://jennyelin.bloggplatsen.se

 
Patricia♔

Patricia♔

3 april 2012 11:03

Åhh men grattis. Vad roligt. Nej jag tror inte du kommer ha otur i kärleken bara för att du haft lite tur i spel nu^^

Kramar

http://patriciac.blogg.se

 
fina frun

fina frun

3 april 2012 12:31

Stort grattis! Klart du förtjänar glädjen som vinsterna ger. Speciellt med tanke på att du är en sådan glädjespridare i bloggosfären!
Blir spännande att se vart resan bär av!
Kram/Fina Frun

http://finafrun.se

 
Cecilia

Cecilia

3 april 2012 12:34

Men jisses vilken tur du har! Du borde köpa en trisslott och testa lyckan där :-D GRATTIS! Resan låter ju hur spännande som helst också :)
Jag ska börja vara med i fler bloggtävlingar igen tror jag. Även din sen när du lägger upp den ;)

Jaa, precis så tänker jag, att jag får mer energi. Och det med fysiken stämmer ju i och för sig också. Nu är den kass. Orkar ju ingenting nästan. Jag gick ifrån skolan tidigare idag för det skulle hoppas hopprep och grejer och jag har fått order om att inte göra massa sånt för hjärtats skull. Men jag tror även det är på god väg uppåt för bröstsmärtorna har inte infunnit sig på ett par veckor :-D Yay! TACK återigen för alla snälla ord!

Hehe, jo, fast så småningom vill jag också vara gift och bo tillsammans. Men just nu funkar detta bäst såhär. Förhållandet blir ju lidande när jag inte mår hundra och inte han heller pga familjeproblem och att han fick avsluta jobbet han hade väldigt fort och därmed flytta osv. Hur länge har du och din man varit tillsammans? :)
Planerar ni barn någon gång? Jag vet inte heller ens om jag vill ha barn och inte min kille heller så det passar ju bra. Jag kanske till och med förstört mina chanser :/ men det är ju en senare fråga. Man kan ju lösa sånt nu för tiden :)

Ja vad bra, då har jag lite tid på mig :)
Det tar iaf omkring 3 timmar med tåg härifrån till Halmstad.
Men vad är det som ingår mer exakt? Det kanske står någonstans? :)

http://www.ceciliadarling.se

 
Thessan

Thessan

3 april 2012 12:42

Vilken söt! Har haft en kanon helg, musikalen var jättebra =) Japp, hoppas oxå på en lugn kväll på jobbet men man vet aldrig, vi får se vad den har att bjuda på. Jobbar sent i dag å tidigt i morgon, något jag inte gillar alls! Men men sen är jag långledig över påsk =) Hoppas du får en fin dag

http://amigurumiblogg.bloggplatsen.se

 
Linda-Mamma till Alfred

Linda-Mamma till Alfred

3 april 2012 13:11

ÄH men vad fasiken,jäkla turgumma där!Nästan lite sur på dig nu!!!
Mmm lanet ja,hehe du har inte varit hos oss nääää just det men vi bor på landet där det är tyst & skönt så just det är inte så exklusivt för oss,men ölen o spat kan ju locka iofs..får se hur vi löser det med Alfred bara våran ögonsten...*snyft*

http://hummingbird.blogg.se

 
linda - en vimsig mamma

linda - en vimsig mamma

3 april 2012 14:34

kan du smitta av dig lite av din tur till mig snart? =) kram

http://holen666.blogg.se

 
Anna

Anna

3 april 2012 14:43

Wow! Grattis till resan!! ....och, jodå! Visst kan jag "lida" en smula av att vinna/ha tur....för då tror jag att olyckan/oturen kommer närmre. Säkert den där Svensson-genen :-(
/Anna

http://anna-i-dungen.bloggplatsen.se

 
Johanna

Johanna

3 april 2012 15:19

nej jag förstår inte hur man kan ljuga, eller att en person kan ljuga som samma saker flera gånger fast man blivit påkommen? Det undgår mitt förstånd!

Grattis till resan, vad kul :)

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Patricia♔

Patricia♔

3 april 2012 16:02

Det är det att jag har bett om hjälp några gånger, men vården har alltid behandlat mig illa så därför vill jag inte försöka ytligare en gång. Har inte tillräckligt mycket styrka för att slåss för det, sambon har försökt han också men de lyssnar inte ens på han... Det är därför jag är så anti till vård/läkare osv!

Stor kram




http://patriciac.blogg.se

 
Linda-Mamma till Alfred

Linda-Mamma till Alfred

3 april 2012 19:36

hihi klart jag inte blev sur på riktigt, du är värd det efter allt;)
Hmm att ha med sig en spritt språngande galen t 1-åring på Spa är nog inte en bra idé;)Men det löser sig säkert;)Nu blir det att inta soffläge här hemma snart tv-kväll ikväll juh;)

http://hummingbird.blogg.se

 
Cecilia

Cecilia

3 april 2012 20:39

Lunch är bra och vita är gott. Hehe. Jag vet att gulan är mer näringsrik och så men jag gillar faktiskt inte heller smaken och har aldrig gjort :)

Oh okej. Men gud vad kul för er att ni fortfarande har det där nykära.
så känner jag med ibland och killen säger ofta att han är det. Folk som ser oss ute ibland kan nog tro att vi precis träffats och att vi beter oss som fjortisar. Haha men men :)

Kram

http://www.ceciliadarling.se

 
Sussi

Sussi

3 april 2012 21:10

Men oj.. Grattis! Vilket fint pris. Vart kommer resan gå?
Jag tror inte att det ena slår ut det andra. Ibland har man otur bara. Jag har mer tur i kärlek än spel kan man säga. Inte ofta jag vinner..

Stämmer bra det. Jag kommer få dra av en hel del i bensin. Kör 11 mil per dag så det blir några välkommna kronor lagom till semestern :)

Kramisar

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
chris

chris

3 april 2012 21:39

vad roligt för dig! Du förtjänar det verkligen! Du verkar göra så mkt för andra så nu är det din tur att bli lite "bortskämd!

http://chriisss.blogg.se

 
Karin

Karin

4 april 2012 11:36

men oj, har du vunnit en resa!! vilken grej.. nyfiken på vart ni hamnar :). Klart att du förtjänar alla bra saker! men det är nog lätt att tänka såg tyvärr. Nu längtar jag efter vår helg.. får schemat imorgon tror jag! kram

http://www.ka-os.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Ovido - Quiz & Flashcards