MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 26 mars 2012

Helgen...

Av Vivi - 26 mars 2012 11:45

Det har varit en trevlig och ovanligt lång helg, hunnit med en massa.

I fredags var jag hemma hos kära mammi & pappi med min syster, vi drack lite gott vin och åt italienskt, supergott var det ... å andra sidan är det alltid god mat hemma hos mäskerkocken mamma !   

Jag orkade inte vara uppe så länge, men vi hade en väldigt mysig kväll och det kändes skönt att få prata och mysa med de två bästa kvinnorna i världen ! Maken hade fredagsmys med Whiskey-tema hemma hos svåger.


I lördags så kom vi hem någon gång efter lunch och vi tog det ganska lugnt. Spelade lite Wii, tittade lite på TV, ställde om klockan osv.

Solen har hållt sig gömt bakom dis & dimma hela helgen fram till igår, den kom fram lagom till att vi skulle iväg på Våffelkalas hemma hos systers svärmor. Lite typiskt att man inte kunde fånga någon soltimma, men det var det ändå värt, för vi hade trevligt och åt gott ! Ett våffeljärn måste definitivt inhandlas !


Helgen har varit bra, det är så underbart att ha så fantastiska kvinnor i sin familj som jag har, sedan märker jag tyvärr av att trots all kärlek och energi så blir jag lite trött, så nästa helg tänker jag ha helt obokad!

En helg då jag bara tänker gå hemma, förhoppningsvis fixa lite på hus och trädgård och bara vara.

Hoppas ni har haft en bra helg !

 

Jag hittade första vårtecknet i vår trädgård !

    


    



 
 
Pernilla

Pernilla

26 mars 2012 12:58

Låter som en supermysig helg. Men håller med dig lite om det där med att det lätt blir för mycket. Känner samma här, så nästa helg hoppas jag kunna hålla obokad :) Vilka underbara vårbilder också!

Sv: Tack för länktipset om ringarna. Googlade lite och det jag hittade var helt klart spännande. Ingen ring vi kollat hitills har varit klockren så kunde vara kul. Ska kika med Björn till veckan :) Var det lätt med betalning och frakt m.m.?

http://reasonstobebeautiful.wordpress.com

 
Johanna

Johanna

26 mars 2012 13:04

ja, vi diskuterar det. Skulle gärna vilja ta beställningar och så, måste bara fundera över det, då det kan innebära problem om folk inte blir nöjda och vad som gäller då och så, så det är inte helt lätt :)

http://geminaarts.blogg.se

 
Linda-Mamma till Alfred

Linda-Mamma till Alfred

26 mars 2012 13:20

ÅH vad gott med Italienskt!Vilken helg & vilken värme o lilla jag solade i bikini och blev solbränd helt ljuvligt!
Ja tur är så försvann allt i helgen och inget bröt ut ngt vidare. När jag började känna mig febrig tog jag det mkt lugnt och gick o lade mig super tidigt typ kl 20 så det har nog hjälpt och Kan Jangen med då såklart. Så det bröt aldrig ut på riktigt tack o lov!
Jaaa juicen är god,riktigt god!
På tal om röja i trädgården,gaah vi hr såå mkt att göra här!Måste beställa lastbil med jord o så gräs!Så blir det när man kör med grävmaskin o håller på=(

http://hummingbird.blogg.se

 
Eleonore- Kokboksutmaningen!

Eleonore- Kokboksutmaningen!

26 mars 2012 13:21

Vilken mysig helg ni verkar ha haft! Alltid trevligt att umgås med familj och vänner och njuta av god mat :D Och härligt att ni fick i er lite våfflor igår också. Jag får avnjuta det en annan dag :D
Låter som en skön semester, det är ju så fint i Sverige också under sommaren så känns ju dumt att åka bort när det är som bäst :D Bättre att göra som nu och ta en resa till hösten! Ja vi kommer bara vara hemma i sommar och njuta av första tiden med bebis. Kanske blir några dagsutflykter men inte mer :)
Kramar!

http://www.fika.med.nöjesgalaxen.se

 
Johanna

Johanna

26 mars 2012 13:32

Lät som en mysig helg, men man mår bra och inte ha något planerat med.. ...:) det har jag haft nu, super skönt :) När var det du skulle till läkaren?

vill man ha rätt till pengar så skall sånt ske före dödsfallet, inte efteråt, det är ju verkligen och utnyttja systemet. kram

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Sojkas Framtid

Sojkas Framtid

26 mars 2012 13:37

Men gud så vackert! :)

Mmm Italienskt! Låter gott. :)

Kram!

http://www.sojkasframtid.se

 
Thessan

Thessan

26 mars 2012 13:47

Förlåt hihi men när jag gick in på din blogg hängde sig datorn så jag kunde inte läsa mer än första raden (min dator lever sitt eget liv ganska ofta, har funderat på en ny men har inte råd riktigt just nu). Du verkar ha haft en toppen helg iaf! Hoppas det går bra hos farbror doktorn :)Tack, ja giraffen är en av mina egna personliga favoriter. Lejon står redan i bokhykllan =) Ha det bra! Kram

http://amigurumiblogg.bloggplatsen.se

 
Johanna

Johanna

26 mars 2012 15:25

jo det är ju så.. tack så mycket! :)

http://geminaarts.blogg.se

 
Margita

Margita

26 mars 2012 20:29

Härliga vår, fina bilder på de vackra snödropparna!
Förstår vad du menar med att bara ta det lugnt nästa helg. Det behöver vi också ibland, att bara vara.

http://sengas.bloggplatsen.se

 
Sussi

Sussi

26 mars 2012 21:07

Åhh vad härligt att de känns som om du haft en lång helg. Min har bara försvunnit som vanligt. Känns inte som om man hunnit gjort någonting. Underbart att du umgås så bra med din familj. Där är det inte alla som har samma tur..

Jag fick i mig några våfflor jag med igår. Fast sent på kvällen. Inte bra för figuren ;)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Ovido - Quiz & Flashcards