MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 19 mars 2012

Bloggtorka

Av Vivi - 19 mars 2012 13:24

 

Är  lite för trött och lite för oinspirerad idag,

men har iaf ett uns av humor kvar.... !

 

 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

19 mars 2012 13:32

Jag och kent är tighta som tusan så längtar som en galning... :)
Ja skall se dem 11/8 i malmö..... de skall spela 1 månad tidigare i karlshamn, är lite sugen på se dem där med *fniss* är skivan bra, vilket jag tror, så bokar jag biljett där med :) kram

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Mia

Mia

19 mars 2012 13:34

hahahahahahahaha den är ju sååå klockren!! För mig ännu en helg med familjen o noll blogg, börjar bli tråkig känner jag ;-) Har bara svårt att komma igång på måndan igen, blir så mycket att läsa igen liksom - alla är såååå produktiva o duktiga :-D

Så det ska jag göra nu, läsa vad du o din bästaste hittat på! Leslie hälsar o tackar för gratulationskramen, den gillades :-D

Måndagskramisar (inga soliga hälsningar här inte, det snööööööar!!!)

http://fredthevov.blogg.se

 
Zarah-Lou

Zarah-Lou

20 mars 2012 21:03

hahaha, underbart! :D

Och filmen med Depp ser jag oxå fram emot! Älskar Depp! Och Burton! Och Helena Bonham Carter! :D

http://blogg.zarah-lou.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se