MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 13 mars 2012

Jag borde skämmas, f-n vad äcklig jag är...

Av Vivi - 13 mars 2012 11:30

Jag borde skämmas!

Jag är verkligen inte värd att visa mig ute ibland folk.

Det är helt okej att håna mig, att vara elak....

ni är ju faktiskt mycket bättre människor än vad jag är....


MEN VET NI...

Det kommer snart att ändras!

Om någon dag ska jag faktiskt ta fram vaxplattorna

och få så där lena fina HÅRFRIA ben som ni !

Då är jag ju tydligen lika mycket värd,

för kroppsbehåring verkar tydligen göra dig till en sämre människa,

en människa som det är helt okej att öppet hänga ut och håna.

Man får ju skylla sig själv om man har hår !


Nej fasen vad trött jag blir!

Själv älskar jag känslan av nyvaxade/nyrakade ben,

men orkar jag inte raka under period så gör jag inte det.

Jag lägger inte in någon större värdering i det.

Det är väl mitt problem inte andras.


Efter att ha läst denna artiklen i AB funderar jag dessutom på att odla flätor

under armhålan i ren protest.

Jag kommer aldrig förstå människor som tror sig ha rätten att dömma andra

på detta sätt! Skäms på er !

Jag måste säga att detta inlägget skrivet av Hanna Fridén

är ett bra svar på tal till det näthat som faktiskt spridits.

Debatten borde inte handla om hår,

det handlar om att vissa verkar tycka det är okej att skriva så elaka saker om människor. 


Kroppsbehåring är något naturligt, vi föds med hår lite här och där,

mer på vissa, mindre på andra, men alla har vi det.

Att det sedan anses ofräsch eller osexigt är något samhället hittat på,

den syn vi har på hår är något vi själva har skapat.

Vad vi sedan väljer att själva göra med det hår som tilldelats oss är ju våran ensak.


Ser ni hur håriga mina lår är... fasa !   

 


  

 
ANNONS
 
Popprinsessan

Popprinsessan

13 mars 2012 11:43

Hej! Fnulan föreslog att du kanske kunde vara intresserad av en liten enkel bloggmingelmiddag som vi ska ha nästa vecka. Hör av dig om du är intresserad :-)

http://enpopprinsessasbekannelser.blogspot.com

 
Ingen bild

Mike Fredriksson

13 mars 2012 12:31

Ledsen att göra dig besviken Vivvi, men det är inte din kropsbehåring på benen, det är en katt ^^

Vivi

13 mars 2012 12:40

Ahaaaaaa.... det var därför jag var så len ;P

 
Sojkas framtid

Sojkas framtid

13 mars 2012 12:50

Ja fy vad äcklig du är!! ;) Hur vågar du se ut så? ;)
kram

http://www.sojkasframtid.se

 
Johanna

Johanna

13 mars 2012 13:18

Had ejag haft ork och energi över hade jag blivit fly förbannad av det där, den där artikelen..istället sucka jag och tänkte hur orkar folk? Det är såvitt jag vet inte lag på att raka armar, ben, snippan och gud vet vad.... så folk får väl göra som de vill? :)

Ja det var skönt å ha far här, men nu mår jag mest illa och ont i huvudet.... väntar bara på tårarna skall komma... och jag skall titta på lägenhet ikväll...:P

kram

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Patricia

Patricia

13 mars 2012 13:22

Riktigt bra inlägg. Jag förstår inte varför vårt samhälle ska vara så sjukt hela tiden:(

Kramar

http://patriciac.blogg.se

 
Johanna

Johanna

13 mars 2012 13:46

Skall bege mig ut på en promenad, har lite plast som skall till återvinning så tar två flugor i en smäll, kanske mår jag bättre sen. annars får jag vila lite efter promenaden, så jag är fräsch till lägenhetsvisningen :)

kram

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Ida

Ida

13 mars 2012 14:09

Folk har inte mycket att prata om ifall de stör sig på orakade armhålor eller orakade ben! Jag kan ju erkänna att jag är noga med att raka båda armhålorna och benen. Men eftersom jag knappt har nått hår i armhålorna ser det bara löjligt ut när det växt ut och jag rakar benen mest för att visa upp min tattuering! ;)Tycker inte du ska skämmas!! :D

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

 
Jenny

Jenny

13 mars 2012 17:54

Ja usch så äcklig du är, förstår du inte hur stötande dit beteende är!

;)

http://jennyelin.bloggplatsen.se

 
Margita

Margita

13 mars 2012 18:09

haha, heja dig Vivi!! Jag håller med, till hundra procent. Själv rakade jag aldrig mina ben när jag var ung och kände av "hånet", men jag försökte att inte bry mig. Lyckades väl inte så väl för till slut började jag också raka dem och vad hände då? Det blev ju en fullständig djungel!!! :D men nu är jag tillbaka på ruta 1 igen, jag struntar i att raka mig, haha :)

http://sengas.bloggplatsen.se

 
Sussi

Sussi

13 mars 2012 21:22

Klart man måste ha vinterpälsen på. Det är ju kallt ute ;)
Skämt o sido. Jag rakar mig bara under armarna pg a att man svettas mindre och det kliar mindre. Annars hade det nog kunna kvittat..

Bilen går fin fint. Lite ovant att sitta så långt ner (känns nästan som om man sitter direkt på backen ;)) men jag tror nog jag kan vänja mig vid det. Bränslesnål är den i alla fall :)
Jag blev jättenöjd med ljuscylindrarna. Effekten blen helt fantastisk.

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Patricia

Patricia

13 mars 2012 21:22

Åh tack snälla. Ditt beröm värmer.

Kram

http://patriciac.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se