MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 10 mars 2012

Varför jag aldrig slår vad...

Av Vivi - 10 mars 2012 09:00

Nu var det länge sedan jag skrev något i minnes-kategorin så jag tänkte berätta ett litet resminne för er. Jag stack iväg på en sista minuten till Portugal när jag var runt 21-21år gammal. Med mig hade jag min bästa killkompis och även en studiekamrat som jag faktiskt inte kände så väl.

Det var en riktigt rolig resa med många roliga minnen, detta är ett av dem.

 

Klockan var redan två på natten och alla pubar höll på att stänga, vi hade varit på ett av diskoteken och spenderat kvällen med att göra det vi var bäst på, dansa & dricka Snowballs.Vi hade stött på de där roliga dansk/svensk/portugiserna på diskoteket och nu vandrade vi omkring på gatorna arm i arm,

vi var inte riktigt redo för sängen ännu. Natten var ju lika ung som vi och full av möjligheter trots att gatorna höll på att tömmas på folk.

 

Tidigare på kvällen hade vårt lilla gäng diskuterat saker vi aldrig skulle få för oss att göra, saker som:

"Jag skulle aldrig bada med hajar" "Jag skulle aldrig viak ut mig" "JAG SKULLE ALDRIG...." och saken är ju den att man ändå faktiskt kan tänka sig att göra det mesta, för rätt pris! Eller rätt utmaning !   


När vi nu då går  där arm i arm på gatan går vi förbi en stängd kareokebar, varav en av killarna säger att han aaaaldrig skulle kunna tänka sig att sjunga kareoke. Jag som känner mig lite lagom kaxig säger då glatt:

"Vi slår vad! Om du sjunger kareoke ikväll lovar jag att bada näck i hotellpoolen".

Nu höll ju som sagt alla barer på att stänga, det fanns inte en bar som var öppen någonstanns, så självklart tyckte jag att detta var ett tämligen säkert löfte att ge.... jag glömde dock att dessa killarna var svensk/dansk/PORTUGISER!

Killen som aldrig skulle sjunga kareoke ger mig världens största  (och smått elakt) leende och springer glatt fram till en av barerna som håller på att stänga. Han pratar lite snabbt med ägaren och pekar på mig, ägaren skiner upp som en sol och vinkar in oss. Sedan ser jag hur han börjar ta fram och starta upp sin kareoke utrustning ....

 

Kvällen slutade med att killen antog min utmaning och ett löfte är ju ett löfte. Väl hemma vid hotellet strippade jag av mig vart enda litet plagg och kastade mig i poolen. Jag slapp åtmindstone få pubägaren med personal som publik, det blev bara vårt lilla gäng.

Det jag ändå kommer komma ihåg mest från den kvällen är min bästa kill kompis kommentar:

"För f-n Vivi, kunde du inte gjort det där innan jag kom på att jag var gay"

 

Ett minne för livet och anledningen till varför jag aldrig (nu mer) slår vad om någonting !

 

 

 





 
 
madelein - mamma till sex

madelein - mamma till sex

10 mars 2012 09:12

Haha, härliga minnen!
Nu har jag dragit igång en ny veckas bloggkärlekutmaning. Första veckan var det bara du och jag om pred kärlek men denna blir det kanske mer :-)
Häng på igen om du har lust!

http://madelein.se

 
Linda-Mamma till Alfred

Linda-Mamma till Alfred

10 mars 2012 09:27

Haha! Du skriver ju så bra också! Ja Skattkammarön har filmats förut men nu är den i ny tappning med Elijah Wood som Benn Gunn..Åh Bachelor vad galet. Jag har "bara" sökt till Robinson och iår ytterligare ngt annat;)Fasiken det är ju så jag måste bara komma med!
Nu är det trapprenovering som gäller här;)

http://hummingbird.blogg.se

 
Birta

Birta

10 mars 2012 10:45

sv; tack :D
kram !

http://birta.blogg.se

 
Linda - en vimsig mamma

Linda - en vimsig mamma

10 mars 2012 14:11

förstår att du inte vill slåvad så mycket =) hehe
önskar dig en toppen skön lördag! kram

http://holen666.blogg.se

 
Kroppsbild

Kroppsbild

11 mars 2012 08:36

Haha, vilken rolig historia :)

http://kroppsbild.blogspot.com

Vivi

12 mars 2012 10:50

Tack ! :)

 
Patricia♔

Patricia♔

11 mars 2012 11:05

Hihi, vilken rolig historia:D Nej det är inte bra att slå vad alltså;)

Stor kram

http://patriciac.blogg.se

 
Hanna

Hanna

11 mars 2012 17:04

Haha, en rolig historia fick du i varje fall! Och tyvärr måste man ju hålla sina löften!
När jag var i filippinerna så sa jag och min vän att vi skulle bada näck. Så vi drack några öl och hoppade i någion gång under kvällen. Efter en stund ser vi ett konstigt ljus och vad kommer upp ur vattnet om inte dykare som varit ute på ett nattdyk och lyste på oss med sina lampor! Så vi springer upp på stranden snabbt som attan, hämtar våra kläder och in i vår stuga. Dagen efter får vi vid frukosten veta att hotellet har övervakningskameror... så det var inte bara dykarna som fått syn på oss...!
Haha.
Kramar

http://hannastankar.bloggplatsen.se

 
Cecilia

Cecilia

12 mars 2012 10:12

Bästa kommentaren ju, haha... ;)

Sv: Tack! Jo jag har strävat här. Har ju ändå legat på underskott så det har varit en trygghet men det är ju egentligen "fel" om jag vill bli frisk.
Eftersom jag inte är särskilt underviktig så är en viktuppgång inte att sträva efter egentligen, dom vill bara att jag ska äta mer, oftare och sluta räkna kalorier. Lättare sagt än gjort dock.

Så fina, hur gamla är dom? =)
Japp jag har två huskatter. En mörkbrun/nästan svart hona som heter Sahara och en helvit hane som heter Sötnos (ja, lite bögigt namn har jag hört men...) :)

http://www.ceciliadarling.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skapa flashcards