MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 21 februari 2012

En favorit

Av Vivi - 21 februari 2012 14:12


Jag är hemma även idag, men i morgon planerar jag att vara på plats både på bloggen och på jobbet.

En av mina favoritlåtar just nu ....

 
ANNONS
 
Linda-Mamma till Alfred

Linda-Mamma till Alfred

21 februari 2012 15:07

Ja idag skall vi se 3:an tänkte jag;)
Ja avslaget ja, vi får tänka om lite bara sedan löser det sig nog;)
Kul att du är tebax!!!

http://hummingbird.blogg.se

 
Rinki

Rinki

21 februari 2012 15:36

Den låter är verkligne vacker och Laleh är underbart duktig!

Sv: Ja, det är dessvärre så att de som borde finnas där med resurser och hjälpa till, de skakar på huvudet och bortfärdar det hela. Till viss del så är väl tonåringar mer känslosamma - därmed också mer dramatiska - men på ett sätt så känns det som att de har fått bli mer och mer dramatiska för att någon ska lyssna och det är ju ett stort problem! Måste man nästan lyckas att ta livet av sig, bara för att folk ska ta en på allvar?

Jag är också, precis som jag skrev i inlägget, personligt investerad i denna fråga eftersom jag har varit en sådan tonåring som verkligen mått dåligt. Jag beklagar att din lillasyster inte verkar må bra, vill du berätta/prata om det? Så vet du vart jag finns. Om bloggen känns för öppen så har du min mejladress på bloggen också.

Kram på dig!

http://rhulth.wordpress.com

 
Johanna

Johanna

21 februari 2012 21:15

Ja jag gjorde det. det får vi hoppas. Jag kommer köra upp och hem, skall på 85års kalas kl 14 på söndagen så då vill jag inte förlita mig på några tåg inte.... :)

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
JoHaNNa

JoHaNNa

22 februari 2012 09:44

hej hej.. sakna dina kommentarer allt ;)

jaa choklad och lakrits är guds gåva till oss ;)
ohh dumle lakrits, dom har jag inte ätit på hur länge som helst. dom hade jag glömt bort, därför dom inte var med i min test.

hoppas du hade det bra i stholm :)

kramar

http://johannaspratstund.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se