MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 15 februari 2012

Inte i takkronorna...

Av Vivi - 15 februari 2012 09:30

Varken jag eller maken är riktigt i form, så det blev mest kärlek via nätet igår,

ja och så rosen jag hade lagt på hans kudde och de tända ljusen när han kom hem.   

Däremot blev det ingen fin middag eller några gymnastiska övningar i takkronorna (inte för att vi ens har takkronor men iaf ... ).

Jag känner mig inte alls kry och maken har en förkylning på gång, jag är livrädd att någon av oss ska bli riktigt sjuka inför helgen, det GÅR inte. På fredag ska vi upp till STHLM och jag ska hälsa på min lillasyster på sjukhuset,

det är inget jag kan eller vill skjuta på. Även om denna resan inte direkt är en "nöjestripp" så hoppas vi självklart ändå kunna ha lite mys & romantik på hotellet på kvällarna.

Har vi tur lyckas vi klämma in en söndagsfika med goda vänner och en middag med en väldigt trevlig bloggis/vän & hennes man !


Nepp ... det blir till att knapra piller, överdosera c-vitamin och hålla tummarna resten av veckan    


Kanske en sådan här ikväll hjälper ?

Mexikanarna själva tar tydligen tequila med honung när de har ont i halsen.  

 


  
ANNONS
 
Niklas Persson

Niklas Persson

15 februari 2012 10:04

Om ni hade haft bara lite lite mindre krav på hur vuxenmys på alla hjärtans dag ska utövas så kanske ni orkat med det... ;-)

http://farbrorn.bloggplatsen.se

Vivi

15 februari 2012 11:47

Aha...ja så kan det gå när ambitionerna är höga...sätter ribban lågt till helgen då ;P

 
Sojkas framtid

Sojkas framtid

15 februari 2012 10:08

Ja det får man säga är tur! Underlättar en del och Isak behöver verkligen öppna förskolan. Men snart blir det dagis! ;)

Hoppas du också hade mysigt igår. Jag hade!
Kram!

http://www.sojkasframtid.se

 
Eleonore- Kokboksutmaningen!

Eleonore- Kokboksutmaningen!

15 februari 2012 10:45

Tråkigt att ni inte mådde så bra så det blev sving i takkronorna ;) Men hoppas ni kan få ett tillfälle till helgen att iaf gå ut och äta en mysig middag eller så. Själv ska jag försöka få sambon att göra något romantisk med mig så allt vad alla hjärtans dag heter uteblev igår och i helgen som var, nej jag är inte bitter :P
Hihi du har nog inget att oroa dig för! Tror inte att de misstänker att du ska bli gravid så fort du blir anställd :) Men förstår oron, det är ju sån konkurrens om jobben idag och ja det finns ju de som utnyttjar en anställning så :)
Stor kram

http://www.fika.med.nöjesgalaxen.se

 
Niklas Persson

Niklas Persson

15 februari 2012 13:19

Ja bra, eller inte bra. Just ribban kan ju vara hög. Men ja du vet, man behöver ju inte vinna OS guld i påhittighet och i mest avancerat

http://farbrorn.bloggplatsen.se

 
Linda-Mamma till Alfred

Linda-Mamma till Alfred

15 februari 2012 14:27

Ush för att bli/vara dålig och lika stort ush för tequila!Hoppas sjukhus vistelsen hos syster din blir bättre än förväntat & att du hinner säga hej till underbara Mia också;)
Yes skall ta bild på myskillen i sin nya pyjamas framöver,promise!

http://hummingbird.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se