MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 14 februari 2012

Veckans tips

Av Vivi - 14 februari 2012 14:25

Det passar ju bra idag att tipsa er om en kärlekskomedi !

Jag vet inte om jag skrattade hela tiden direkt,

men den var väldigt rolig, söt och lite tänkvärd, riktigt bra film.

Faktiskt en av de bättre i denna genre som jag sett på länge !

Mila Kurnis är dessutom så otroligt snygg och Justin en goding.

 

Friends with benefits

 

 

 

 

 
ANNONS
 
JoHaNNa

JoHaNNa

14 februari 2012 14:46

den filmen är bra :)
ja för nu känner jag mej redan bättre :) heldre blir jag sjuk än att går runt och är halvsjuk. för som du skrev, det bästa är att förkylningarna slår ut :)

nee, jag vet inte hur skolan tänker :( men jag kunde ha praktik bara 2-3 dar i veckan om de gick bra för dom där jag ska vara. för då blir det inte lika dyr pendlingskostnad och då kan jag jue jobba lite oxo under tiden :)

ha en trevlig alla hjärtans dag :)

kramar

http://johannaspratstund.blogg.se

 
dalkullan

dalkullan

14 februari 2012 15:18

Jag tycker den var helt klart sevärd :)

http://dalarum.blogg.se

 
Kashaya

Kashaya

14 februari 2012 15:20

Alltid kul med tips.=) Den filmen vill jag se.

Ja många av eventen är ju i Stockholm.

http://kashaysblogg.blogspot.com

 
Linda-Mamma till Alfred

Linda-Mamma till Alfred

14 februari 2012 15:45

Hahahahaaa för inlägget nedan vad är det för arbetsplats du arbetar på;)
Joooo jag veeet såklart du har,tihi;)Hoppas din dag är bra här firas det nog med pizza ikväll inget märkvärdigt då vi har sagt att vi inte skall köpa ngt till varandra..Alfred fick däremot en Snoopy pyjamas idag på vår shoppingtur;)

http://hummingbird.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se