MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 26 januari 2012

TIPS & TÄVLING

Av Vivi - 26 januari 2012 14:00

Först måste jag bara ge er ett tips ...

Kommer ni ihåg Bokus tävling jag skrev om ? Man kunde vinna en lyxweekend på en herrgård i Strängnäs och jag tror det är samma Herrgård som budar ut hotellnätter på tradera.

Du kan få en hotellnatt för två personer från 300kr, TOKBILLIGT ! 

Det enda är att de budar ut dem veckan innan så det är inget man kan planera långt i förväg.

För oss som vill planera lite... jag ska upp och hälsa på lillasyster någon av de två sista helgerna i februari och behöver ett billigt boende, några tips ?  


Sedan är det snart dags för ännu en tävling på min blogg, du kan faktiskt redan nu tjuvstarta   

Det enda som krävs är  att du skriver en kommentar till mig. Vad du skriver och i vilket inlägg spelar ingen roll. Denna gången kommer vinnaren dock inte lottas utan jag kommer i min roll som envåldshärskare av denna blogg bestämma vem som vinner.   

Hur jag bestämmer? ... he he  hemligt!

Vad ni kan vinna? Jo det visar jag snart i ett eget inlägg !


   



 
 
Karin

Karin

26 januari 2012 14:30

Då måste det ju vara jag som vinner eftersom jag känt dig längst av nästan alla ;) och är ett stort fan av finaste Vivi i största allmänhet! ;) tack för att ni kom och tack för de fina presenterna! Stor kram

http://Www.ka-os.se

 
jennie

jennie

26 januari 2012 14:51

Ett litet tips mot den trötthet är att överdosera lilla vitmin-D Man känner sig faktist lite piggar!! Som du skrev, solen lyser med sin frånvaro.. (Nu fick jag till det)

Efter som jag bor i sthm så har jag tyvärr inge koll på boende här..

http://boobee.blogg.se

 
Mia

Mia

26 januari 2012 15:07

Jag vinner ju för att jag tycker bäst om dig av alla dina blogg kompisar (inte fjäskigt alls nääääädå, det är sant såklart men det lät lite sådär eller hur ;-D tur du har humor sötöra där!!).

Och såklart du får skriva Sötörat, kärt barn gillar alla sina namn nämligen :-D

Vovsen får iiiiinte träffa honom fluff-polarn, möjligen en kompis av samma sort från Ikea ;-D

Ska lägga ut om träffen sooooooon!!

Puss o kräm ♥♥♥

http://fredthevov.blogg.se

 
Johanna

Johanna

26 januari 2012 16:10

hotell micro är ett bra och billigt boende, där brukar jag bo när jag är i sthlm :)

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
alice Asplund

alice Asplund

26 januari 2012 17:15

coolt! :D

http://www.medalice.blogg.se

 
Rinki

Rinki

26 januari 2012 18:39

Hm, det låter ju som en spännande tävling :)!

Sv: Den frågan har jag fått förut faktiskt och det har egentligen inget att göra med att jag är rädd för skiljsmässa eller att risken finns att man går skilda vägar och skiljer sig. Den risken finns ju alltid och det är ju inte så man ska tänka. Dock så vet jag till exempel att jag vill ha barn och även om jag inte vet något säkert och att det är individuellt för alla; så känns det lite som att en skiljsmässa i det fallet kan bli grymt jobbigt.

Men egentligen är det väl inte det heller. Jag känner bara att själva giftemålet i sig inte är jätteviktigt, jag är ingen som vill stå i centrum direkt, speciellt inte i min familj/släkt där de yngre egentligen inte har gift sig, utan har förlovat sig om ens det. Samtidigt så känner jag mig kluven, för jag vill inte gifta mig helt "ensam" utan nära och kära, men heller inte göra en stor grej av det och ha dem där.

Jag vet att traditionen säger att man förlovar sig för att lova att man sedan ska gifta sig. Samtidigt så känner jag att det är en lagom steg just nu, som sagt jag har svårt att helt ut svara på frågan om giftemål nu, eftersom jag inte har tänkt i de banorna och känner mig inte redo för det nu. Därmed känns det som att jag gärna skulle vilja vara förlovad, då känns det i alla fall som att jag har lovat min sambo något -- sedan får man se, ifall det känns som att man vill gifta sig, eller kanske bara låta det vara bra som det är.

Kramar

http://rhulth.wordpress.com

 
malin-helena

malin-helena

26 januari 2012 21:17

nämen, nämen, nämen! :O Det var en spännande tävling. hihi.. Jag vill vara med, så klart. (A) Och jag borde ju vinna för att jag är så söt och snäll. *fniss* ;)

Sv: Mja, det där med motivationen är ju så personligt. Vad man peppas av osv.. Men det är ju toppen bra att du kommit igång! Tänk som sagt att allt du gör är bra, tänkt inte på om du missar något. Det får man inte ut något av, att straffa sig själv om man missar ett träninspass. (Jag har gjort det allt för många ggr.)

Kramar!

http://malin-helena.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skapa flashcards