MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 20 januari 2012

Dubbelt grattis !

Av Vivi - 20 januari 2012 08:15

Idag gratulerar jag två personer !

 

Först och främst min fantastiska svärmor som tar sin examen idag!

Min svärmor är verkligen en inspirationskälla och jag har tur som har en svärmor son henne.

Hon har ensam uppfostrat en helt fantastisk son,

hon har jobbat hårt hela livet och även pluggan vid sidan om jobbet.

Förutom detta har hon gjort sig av med sin övervikt och gått ned ....

Idag åker vi iväg och firar henne med pompa och ståt !


Sedan vill jag även gratta snyggingen Malin som fyller år idag !!

Malin är en snygg, omtänksam & smart tjej som jag har haft turen att träffa här via bloggen.

 

Stort grattis på födelsedagen tjejen !!!

 


 
ANNONS
 
Mia

Mia

20 januari 2012 09:53

Grattat M har jag gjort, tack för att du skrev ut det så man vet :-D och så skickar jag lite grattis till din bästaste svärmor också - man kan aldrig få för många gratulationer när man är värd dem alla :-D

skickar en liten fråga om bloggträffen eller kring den till din mejl.

Fredagskram o mys till dig o bästaste maken din ♥

http://fredthevov.blogg.se

 
Eleonore

Eleonore

20 januari 2012 11:32

ÅH jag måste komma ihåg att gå in och gratulera Malin på hennes dag! Hoppas hon också kommer på bloggträffen :D
Haha precis då blev det ännu längre ifrån bebis kommer vilket bara är bra, man vill ju orka något iaf haha. Ja det var så underbart att få se bebis, vi fick se och höra hjärtat och se alla delar så att bebis mådde prima därinne :D
Usch va jobbigt att hon åkt in på sjukhus, hoppas hon snart blir bättre!
Kramar

http://www.fika.med.nöjesgalaxen.se

 
malin-helena

malin-helena

21 januari 2012 11:46

Meeen! :D Vad söt du är! Tack så hemskt mycket Vivi! Du är så go. :)

Jag ser att du uppdaterat om bloggträffen med, jag får läsa igenom allt lite noggrannare senare. :) Känner att jag inte har riktigt tid att göra det nu. :P

Kramar!

http://malin-helena.bloggplatsen.se

 
malin-helena

malin-helena

21 januari 2012 11:47

Förresten, ska jag godkänna kommentaren om din "syster"? Tänkte om du inte vill att alla ska läsa eller om det är okej?
Kram

http://malin-helena.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se