MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 20 januari 2012

I was here

Av Vivi - 20 januari 2012 11:15

Lady Antebellum, de är ju så bra !

 
ANNONS
 
filoZophie

filoZophie

20 januari 2012 11:59

Ligger redan på min Spotify :)
Beskriver oss så bra eller hur <3
Puss

http://www.filozophie.bloggplatsen.se

 
Linda-Mamma till Afred

Linda-Mamma till Afred

20 januari 2012 12:12

Haha tror du jag hade passat i ett par rosa jaaa vem vet..hehe vad snäll du är!!!

http://hummingbird.blogg.se

 
Pernilla

Pernilla

20 januari 2012 14:21

Sv: Åh tack fina! Du får inte skriva så fina ord, sitter ju nästan här och rodnar i min ensamhet haha!

Ska testa det någongång, men har ju sett mamma öva några gånger hemma hos dem, eftersom hon är instruktör. Men kom fram till att jag måste bästa på flåset innan ;)

http://reasonstobebeautiful.wordpress.com

 
Johanna

Johanna

20 januari 2012 14:57

Underbar låt :)

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se