MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 13 januari 2012

Hjälp, viktiga frågor till er ....

Av Vivi - 13 januari 2012 10:30

 

Jag har en liten plan & en liten önskan,

jag behöver er hjälp för att veta om det är möjligt!

Jag kan inte ge er all information eftersom inget är bestämt,

men jag kan berätta lite grann om hur jag tänkt.

Jag behöver veta hur ni tänker om dessa planer för att veta om det är värt att försöka genomföra.


1) Jag har funderat på att anordna en liten välgörenhetsgrej

och använda bloggen samt Facebook för att få hjälp.

Jag vill samla in kläder, kläder i bra skick helst oanvända eller bara använda ett fåtal gånger.

Dessa kläder kommer sedan säljas på ett event, de pengar som samlas in + de kläder som blir över kommer sedan skänkas till behövande, jag har redan två olika organisationer i åtanke.

 

Hade ni kunnat tänka er att gå på en sådan "loppis" och köpa kläder,

hade ni kunnat tänka er skänka kläder och ev. leksaker i bra skick ?


2) Jag har funderat på att anordna ett bloggevent i vår med övernattning & middagsbuffé.

Hade även i så fall fixat badtunna, lite lekar, lite vin & en liten goodiebag.

Självklart hade man fått ta med sin partner om man velat !

Kanske i Maj, den 26-27maj ?!


Hade ni kunnat tänke er gå på ett sådant ?

Hade ni kunnat tänka er betala ca 600kr för boende & mat ?

Hade ni kunnat tänka er att resa en liten bit om detta hade hållts i Halland,

om man reser med tåg hämtas man upp på närmaste tågstation!


Jag vill jättegärna ha ärliga svar på detta då jag inte vågar dra igång något

utan att veta att det finns ett intresse! 


  

 
 
ANNONS
 
Eleonore

Eleonore

13 januari 2012 10:53

ÅH va mycket kul du har planerat! Attans att jag rensade ut så mycket kläder vid flytten nu annars hade jag skickat en hel del kläder som knappt var använt
Och den bloggträffen låter ju strålande! 500 kr för boende och mat är ju ingenting, jag kommer absolut om jag inte är alltför höggravid och bebis vill komma redan då :P Hoppas du ordnar både välgörenhetsgrejen och bloggträffen, du fixar det!
Jag tycker absolut det är modigt av dig att klippa kort med, jag är likadan. Älskar mitt långa hår och när jag klippte till axlarna förra sommaren var det svårt att vänja sig :)
Hoppas du får en grym fredag, kramar

http://www.fika.med.nöjesgalaxen.se

 
filoZophie

filoZophie

13 januari 2012 10:58

Tja, du vet ju mitt svar på båda alternativen:D
Puss

http://www.filozophie.bloggplatsen.se

 
malin-helena

malin-helena

13 januari 2012 11:42

Ååh, bloggevent, jag är ABSOLUT på! Man har ju fått så goda känningar av det nu! :D
Jag skulle absolut betala en nätt liten summa för en övernattning och allt detta i Halland. ;) Man vet ju att man får träffa ett gäng trevliga människor. :)
Låter som en vekrlig toppen ide Vivi!
Och skänka kläder: japps, jag har kläder att skänka. ;)
Och en hel del lego jag vill bli av med, moahahahahah.. Fast tror inte att min sambo kommer släppa legot dock. *fniss*

Sv: Jag vet, jag läste själv kräkrätt. hihi.. ser lite roligt ut. ;)
Jag skickade mailet igår morse till mertrafik men har fortfarande inte fått svar. :( Men men.. får väl bli en dålig start då. jag är ju i alla fall med och samlar poäng när jag surfar. ;)

Ja, du kan absoilut få en del av min energi!! *skickar via tanke kraft en gnutta glädje och energi till Vivi*
Känner du något? :O hihi..

Kramar!

http://malin-helena.bloggplatsen.se

 
fina frun

fina frun

13 januari 2012 11:55

vad duktig du är som planerar något sådant här! Det låter jättemysigt och kul.
För min del så anmäler jag mig sällan till sånt här, tyvärr, eftersom jag har fullt upp med allt kring familj och hemorten. Men jag hoppas att många andra anmäler sig och att ni får jättekul!

Kram/Fina Frun

http://finafrun.se

 
Linda-Mamma till Afred

Linda-Mamma till Afred

13 januari 2012 11:55

Åh helt osant, vi är nog ganska lika du & jag;) För häromdagen så mailade jag ut lite frågor till barnhem i Litauen de har behovslistor på sina sidor & jag tänkte nämligen också starta en insamling till dem,kläder,leksaker etc o annat de behöver! Hm kanske kan vi göra detta tillsammans, om du vill? Vilka organisationer har du tänkt dig? Jag är absolut positiv till detta då jag vill göra samma grej!
Bloggträffen kommer jag absolut på,himla kul!! låter välorganiserat;)

http://hummingbird.blogg.se

 
Jenny

Jenny

13 januari 2012 12:29

Skänka kläder kan jag absolut göra, har ändå en del över som är för stora för mig nu.
Däremot vet jag inte om jag kan köpa något, eller vara med på något bloggevent då jag inte vet hur min ekonomiska situation kommer att se ut.

http://jennyelin.bloggplatsen.se

 
Rinki

Rinki

13 januari 2012 12:30

Det låter som en jättefin idé, jag har kanske lite plagg jag skulle kunna skänka :). Däremot så är jag en fattig student och även om 600 kronor inte är mycket i sammanhanget så vet jag inte ifall jag kommer att ha dem just då. Sedan vet jag dessvärre inte hur det ser ut i maj, men det låter väldigt härligt!

Du är en fin tjej Vivi som planerar något sådant. Mycket cred till dig.

Sv: Synd att ni inte gillar att laga mat, men det kanske kan bli roligare om man lagar lite tillsammans eller något? Annars får jag komma över och laga åt er någon gång, hehe.

Skönt att du inte har någon åldersnoja! Det kan till och med jag få ibland (är 23, fyller 24 om två månader), men inte så mycket pga själva ålder, utan bara att allting går så himla snabbt liksom.

Vad är planerna inför idag?

Kram

http://rhulth.wordpress.com

 
Hanna

Hanna

13 januari 2012 12:57

Jag tycker att båda idéerna är underbara! 600 spänn - absolut. Resa till Halland är heller inga problem. Skulle gärna slippa att resa till Norrland... men Halland låter förträffligt.

Apropå idé ett så har jag en hemsida som jag för tillfället inte använder till någonting, om man tar kort på kläderna hade det gått att ha en internetbaserad loppis? Eller något liknande. Facebookgrupp är förträffligt för att sprida budskapet. Och att blogga är också bra - ju fler sätt det sprids via desto större kan det bli! Jag kommer nog inte ha så mycket kläder att bidra med, har rensat precis och skall ta med de jag fått ut till Filippinerna till en väns släkt och familj. Fast jag kan säkert tvinga några vänner att bidra med något litet så att projektet kommer igång :)
Kramar

http://hannastankar.bloggplatsen.se

 
Pernilla

Pernilla

13 januari 2012 14:40

Åh, vad påhittig du är! Låter som sjukt trevliga idéer båda två! Lätt också att det kan vara värt en slant med boende och mat. Även om kanske inte jag har just den slanten haha! Det beror på hur bra vi blir på att hålla i matpengarna. Guuuud vad vi slarvat med det sen november. Och pengarna bara flyger iväg. Men har jag återhämtat mig och är välkommen vore det grymt kul tycker jag i alla fall.

Sv: Hoppas det känns bättre nu i alla fall. Snart kommer vi igång. Blev väldigt peppad själv utav dagens vägningsresultat så nu ska jag allt ta i lite till nästa vecka. Ska försöka hinna med o peppa lite här också hihi ;)

http://reasonstobebeautiful.wordpress.com

 
Johanna

Johanna

13 januari 2012 19:46

Stort JA på båda! :)

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Fnulan

Fnulan

13 januari 2012 22:35

600 är INGENTING för mat och boende!!! Jag kommer om jag kan!!!
PUSS
Och... I like!

http://fnulan.se

 
Sussi

Sussi

13 januari 2012 23:50

Skänka kläder kan jag absolut göra! Det var jättebilligt med boendekostnaden och maten! Men jag är dålig på att komma iväg på såna träffar. Men jag hoppas ni får det underbart skoj. Jag vill läsa allt om det sen :)

Det kan vara bra att koncentrera sig på en sak i taget. Börjar man med för mycket på en gång så brukar det inte hålla..

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Vendela

Vendela

18 januari 2012 13:22

Underbar idé! Fler skulle hitta på såna event.

http://cherryize.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se