MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 13 januari 2012

Dagens...

Av Vivi - 13 januari 2012 08:45

Dagens grattis:

Idag tar finaste Karin sin examen, GRATTIS GUMMAN !!!    

 

Dagens fråga:

Idag är det fredagen den 13:de ... den officiella otursdagen, själv har jag aldrig påverkats av detta, har ni ?

Är ni skrockfulla ?

 

Dagens tillbakablick:

Tänk att det var två år sedan jag satt och gjorde inbjudningarna till vårt bröllop. Tiden går så fort !


Dagens tips:

Linda har en tävling där man kan vinna henns fina fotokonst, gå in och kika här !

Annars kan ni alltid tävla hos mig (se i högerspalten). 

 

Dagens stripp:

 

 
ANNONS
 
filoZophie

filoZophie

13 januari 2012 09:32

Idag är den största otursdagen av dem alla... Under natten har granhelvetet vält och i fallet gick min älskade toppängel i tusen bitar :´( Jag ska kolla om jag kan göra något åt det själv annars skickar jag henne till en restaurerare jag hittade på nätet kosta vad det kosta vill :/
Idag är en riktig skitdag!
Puss/filoZophie

http://www.filozophie.bloggplatsen.se

 
Linda-Mamma till Afred

Linda-Mamma till Afred

13 januari 2012 10:15

Åh tack för tipsandet!!
Jaaa just det du har ju en tävling den skall jag vara med i!Nämen ÅH tack vet inte om jag är så duktig men jag tycker det är kul!Ännu roligare om det får hänga på ngn annans vägg;)Här tittar solen fram bäst att ta på sig ngt så man kan skynda ut medans den är uppe;)
Nop är inte skrockfull, tror inte på detta med fredagen den 13:e alls..hm har ju skickat in mera papper idag,hehe..

http://hummingbird.blogg.se

 
Mia

Mia

13 januari 2012 10:58

nä inte skrockfull alls faktiskt, aldrig varit o bir förhoppningsvis inte. 13 exempelvis är mitt turnr (född den 13:e också så bara det säger väl hur turig jag är hehehehe)

Svarat på dina andra frågor på FB :-D kramkram

http://fredthevov.blogg.se

 
malin-helena

malin-helena

13 januari 2012 11:36

Fredag den 13 ÄR en otursdag. Jag vet att oturen står och lurar på mig bakom vilket hör som helst!!! :O
*fniss*

http://malin-helena.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Husmor

13 januari 2012 16:26

Fredagen den trettonde bör ju vara din lyckodag :) Din svärmor som är född fredagen den trettonde är ju upphov till din man :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se