MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 12 januari 2012

Snygga väskor...

Av Vivi - 12 januari 2012 15:00

Jag är en tjej med många skor, men dessto mindre väskor,

iaf väskor som jag faktiskt använder.

Jag har alltid varit sådan att jag inte orkar byta handväska till vardags

så jag använder samma favorit tills den faller isär och ja ...

nu börjar min väska falla isär!

 

Jag brukar inte heller lägga så jättemycket pengar på väskköp,

då brukar de ju falla isär lagom till att jag tröttnat på dem    

 

Håller just nu på att kolla på ersättare till min nuvarande väska som inte har många veckor kvar...

Min födelsedag är ju dessutom om några veckor,

*hint hint* kära mor & syster !   


Väska på Bonprix 299kr

Väska «Anna»


Älskar Denna i svart från Accent 399kr


 

 
ANNONS
 
sanna

sanna

12 januari 2012 16:29

tack fina du för din härliga kommentar i min blogg :) kändes superfint att få sån respons :) kram på dig.

http://www.sannaengstrom.bloggagratis.se

 
Rinki

Rinki

12 januari 2012 20:23

Fina väskor, måste dock säga att jag inte är ett stort fan av handväskor heller, alltså ingen religiös användare på det sättet. Men hittar jag någon så slår jag till och min håller dessvärre på att falla sönder nu också, jag har också en uppkommande födelsedag fast om två månader ungefär...så vi får se :). Hoppas att ni väska håller ett tag till i alla fall, älskar stilen på den.

När fyller du år?

Sv: Bra att du gillade det <3

Wow, under hundralappen, det var ett riktigt kap! Det brukar ju vara rätt så dyrt på Bubbleroom.

Det har varit riktigt grått och tråkigt här också, regn och snö om vartannat. Dock har jag pluggat större delen av dagen, så jag antar att det inte gjorde så himla mycket. Det går nog rätt bra tror jag, är klar, men det känns ändå som att jag kanske kan göra bättre. Men vet att jag inte hinner göra något mer ikväll, har stirrat mig blind på texten, så det är lika bra att vänta till imorgon -- ögna igenom den innan den ska in imorgon eftermiddag.

Kram

http://rhulth.wordpress.com

 
Hanna

Hanna

12 januari 2012 23:07

Jag är nog som dig, använder samma väska till vardags och fest! Men allt finns ju där, om jag skall börja byta väska kommer jag glömma saker i den ena. Om inte mobil, plånbok eller dylikt så i varje fall näsdukar, almanacka eller paraply. Haha. Båda väskorna var jättefina!
Många kramar

http://hannastankar.bloggplatsen.se

 
DONKEN-  Vince & Doas Morsa

DONKEN- Vince & Doas Morsa

13 januari 2012 04:22

finns ju på gekås annars för 149 kr, den översta där finns det i ganska måga olika varianter. Jag hade en liknande när jag träffade Lasse, Den gick sönder ganska snabbt. Var ju på den tiden då man höll igång varje helg. haha... :P

men te föllsedan vill du la ha bröllopsfotot målat i olja! Iaf av din karl. Ja det tror jag nog att du vill. supergärna. mm-mm! :P
hahaha...
Pöss pårej!

http://donkens.blogg.se

 
Jenny

Jenny

13 januari 2012 08:05

Åååh, den sista väskan var ju skitsnygg!!

http://jennyelin.bloggplatsen.se

 
Sussi

Sussi

13 januari 2012 23:52

Jag är på jakt efter en ny väska. Den från Accent för 399 kr såg ju så himla snygg ut! Får gå till en sån butik och kika tror jag :)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se