MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 12 januari 2012

Blått är flott

Av Vivi - 12 januari 2012 09:45

Igår kunde jag hämta mina kläder som jag beställde från Bubbleroom under mellandagsrean,

måste nog säga att jag har fyndat ! De var lite för stora, men jag räknar med att de kommer krypa pyttelite i första tvätten och då blir de nog alldeles lagom.

Jag är stolt över att jag verkligen satsade på färg denna gången och favoriten är helt klart denna tröjan:


Bubbleroom.se" src="http://images.bubbleroom.se/data/product/thumb-300/troja-45325-bae98.jpg" alt="Bubbleroom / H Tröja Koboltblå på Bubbleroom.se" />

 

Denna veckan har varit och kommer bli rätt så lugn, det blir en fika med syster ikväll, vi ska planera lite inför den kommande familjemedlemen. De kommer behöva en klätterställning, klösbräda och massa annat, de har ju blivit med katt och ska hämta sin söta Devon rex hona i början av februari.


I morgon är det dock en stor dag, i morgon ska jag & maken hem till finaste Karin för att fira att hon har tagit sin examen !! Wheeeeeee !

Jag är så otroligt glad för hennes skull, hon har haft ett riktigt överjäkligt 2011 och ändå klarat av denna examen med bravur, är så stolt över att ha en sådan stark, klok och fin vän!

Resten av helgen ska spenderas en hel del framför sista säsongen av Beverly Hills, nästan färdig !


Har ni några roliga planer ?

  
ANNONS
 
Linda-Mamma till Afred

Linda-Mamma till Afred

12 januari 2012 10:06

Åh inga direkta planer här,skönt faktiskt har varit mkt nu det sista vi skall renovera lite, några lister skall upp och hallpartiet skall målas färdigt;)
Jösses här öser regnet ned o det stormar i vanlig ordning,undrar vad stormen har fått för namn denns gången. Måste de döpa alla stormar?

http://hummingbird.blogg.se

 
Rinki

Rinki

12 januari 2012 11:02

Verkligen jättesnygg tröja! Du kommer att se superfin ut i den.

Sv: Ja, tack så hemskt mycket för awarden, om du såg det så skrev jag ett par rader om dig också, då jag tackade för den :).

Jag håller med dig, det är läskigt att FB verkar ta ens uppgifter och använder dem lite hur som helst.

Hur är det med dig idag?

Kram

http://rhulth.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se