MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 4 januari 2012

Det där med nyårslöften....

Av Vivi - 4 januari 2012 08:30

Det finns en del som alltid avger nyårslöften och de som aldrig gör det.

Vad tycker ni om nyårslöften ?  


Jag anser att nyårslöften är något bra om man inte tar dem på blodigt allvar, ett nyårslöfte ska vara ett löfte som ska handla om att göra det kommande året bättre på något sätt, att förbättra en dålig egenskap man har eller infoga något i sitt liv man saknat eller haft för lite av.


Att ha ett nyårlöfte är att ha något att jobba med, att sträva efter.

Jag vet t.ex att jag inte kommer kunan hålla mitt löfte till 100% , men jag kommer ändå göra mitt bästa för att uppfylla det så gott jag kan.

Sedan kan jag tycka det är lite trist att bara ha löften som: "träna mer , gå ned i vikt, äta mindre godis, sluta röka osv", man behöver ett roligt löfte också !


Själv har jag lovar att träna tvåggr/vecka och att utföra minst en punkt på min Bucketlist.

Min make har lovat att besöka en ny världsdel, ett väldigt bra löfte tycker jag eftersom det säkert innebär att vi bokar en rolig resa 2012.

Afrika lockar, sedan får vi se vad vi har råd med helt enkelt!


Mexico december 2010

   




 
 
Jenny

Jenny

4 januari 2012 12:28

Jag har skickat en reklamation via ICAs hemsida, väntar på svar därifrån. Men jag sparar både osten och kvittot så att jag kan gå till butiken om jag inte får något svar från ICA.

Jag har aldrig avlagt ett enda nyårslöfte innan, mest för att jag inte haft motivation att hålla dem. Men nu ska jag gå ner 20 kilo till! Behöver egentligen gå ner 25 kg, men om jag hinner gå ner de sista fem under 2012 ser jag det bara som en bonus.

http://jennyelin.bloggplatsen.se

 
Hanna

Hanna

4 januari 2012 19:01

Jag har aldrig känt att det är något specifikt jag vill ändra. Inte så att jag är perfekt från början (bara nästan) men jag brukar liksom inte skjuta upp det där med att förbättra saker. Vill jag träna så börjar jag göra det. Behöver inte vänta till nyår för att göra det. Lagom till nyårsafton har det aldrig varit något som jag verkligen, verkligen känner att jag vill ändra. Och därför blir det sällan något seriöst löfte.
Haha.
Så. Nu vet du det.
Resa nästa år låter fint :) Hoppas det blir något spännande!
Kramar

http://hannastankar.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Ovido - Quiz & Flashcards