MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 31 december 2011

Gott nytt år !!!

Av Vivi - 31 december 2011 10:00

Vill önska alla mina fina läsare & bloggisar ett riktigt

GOTT NYTT ÅR!!!

Jag hoppas 2012 kommer bli ett toppen år för er !

Ska ni ge något nyårslöfte ?

Jag kör på en klassiker:

Detta året ska jag träna minst 2ggr / vecka !

Hur , var om om jag går ned i vikt är av ingen betydelse, det viktiga är att min rygg blir starkare och kroppen gladare !

 

Ha en underbar kväll oavsett om ni har på er raggsocker, pyjamas eller finkläder!

 

Kram !

 

    

 


 
ANNONS
 
malin-helena

malin-helena

31 december 2011 13:08

Tack detsamma finaste Vivi! :)
Jag hoppas du får en toppen kväll med. Jag kör på ett liknande nyårslöfte, fast kanske mer åt det avancerade hållet: Jag ska satsa på min "drömkropp". För att förklara; jag har alltid sagt "tänk om man bara för en liten operiod i livet skulle ha en riktigt snygg kropp, alltså riktigt vältränad och trimmad. Så det ska jag satsa på 2012. Lagomt innan jag börjar fundera på det där med barn. ;) hihi..
Så det blir liiiite längre på löpbandet och liiiite tyngre på styrketräningen. Men den stora utmaningen blir maten, eller rättare godiset. Men inte att förglömma, detta börjar den 2 januari. Haha!

Ikväll ska jag ju som sagt göra efterrätter. Det blir en citronpaj, för jag vet flera av dem som kommer inte är så förtjusta i allt för söta och sliskiga efterrätter och sedan blir det faktiskt DIN Vita chokladcheescake! :D Den är ju så grymt god!(efter ditt tillfixade recept så klart) ;)


Gott nytt år! KRAMAR!!!

http://malin-helena.bloggplatsen.se

 
Linda-Mamma till Afred

Linda-Mamma till Afred

31 december 2011 14:34

Gott Nytt till dig & så se vi nästa år;)

http://hummingbird.blogg.se

 
Jenny

Jenny

1 januari 2012 13:30

Gott nytt år!!
Min nyårslöfte är att gå ner 20 kilo till under 2012 :)
Mitt allra första nyårslöfte någonsin faktiskt.

http://jennyelin.bloggplatsen.se

 
Margita

Margita

1 januari 2012 17:45

Tack detsamma!
Jag har ett galet nyårslöfte som jag bloggat om - att ta mindre promenader varje dag som om jag skulle ha en hund! ;) haha
tänker ha hela året på mig att få upp en sån rutin och lyckas jag inte, då ska jag nog inte ha hund....hmmm

http://sengas.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se