MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 30 december 2011

Nyårafton = festpress

Av Vivi - 30 december 2011 15:00

I morgon är det nyårsafton, en sådan där dag då många tycker att fest är självskrivet.

Tyvärr är det också många som blir väldigt pressade och stressade av att man MÅSTE festa,

man måste umgås, man kan ju inte vara själv på Nyårsafton !!

Men vet ni... Det går alldeles utmärkt !

Jag vet att jag hade en midsommarafton, då jag just inte orkade med festpressen.

Jag köpte hem jordgubbar, glass och en liten flaska mousserande , sedan firade jag midsommar i mitt badkar,

hur skönt som helst !


Själv ska jag faktiskt festa i morgon, vi ska hem till ett par goda vänner tillsammans med en annan god vän och äta terrätters, skicka upp vackra lyktor i luften och dricka champange (jo Champange, inte mousserande, även om det egentligen inte är särskilt stor skillnad). 

Vi har självklart inte överlåtit allt fixande till värdparet utan jag kommer göra en mäktig och god chokladmousse med lite vitchoklad mousse till + bär och ev. kanderade hasselnötter! Vi har också köpt Champngen och lyktorna.


Jag hoppas ni kommer få ett riktigt mysigt nyår hur ni än planerar att fira det !

  Jag har några inlägg som kommer trilla in under helgen,

men jag kommer nog inte titta in här förrän nästa år, så vi ses då !

Här kommer lite nyårsbilder från andra år...

 

            

      

 

    
ANNONS
 
Eleonore

Eleonore

30 december 2011 19:27

Visst känner man av pressen att man måste festa och umgås med en massa människor. Men jag i år blir det inget sånt, blir bara god mat och fyrverkerier med sambon detta år. Känner att jag borde ta det lite lugnt för tillfället, har känt mig så stressad på senaste tiden :)
Passar på att önska dig ett riktigt gott nytt år och hoppas er cocktailfest blir toppen imorgon!
Har förresten fått veta att man kan hitta mandelmjöl till macaroons på Lidl. Men violessence är det nog lite svårare att få tag på. Vet en butik i Sthlm som har det men hjälper ju inte dig så mycket hehe.
Kramar!

http://www.fika.med.nöjesgalaxen.se

 
Karin

Karin

30 december 2011 19:43

vi firar ju alltid själva med hundarna eftersom det inte riktigt funkar att lämna dom när det toksmäller, eller att åka nånstans och ta med dom där det toksmäller. Men vi brukar ha jättemysigt med god mat och dricka, spela spel och se på fina fyrverkerier på håll. Nån gång skulle det ju dock vara härligt med en riktigt fin nyårsmiddag/fest där man får klä upp sig ordentligt och umgås lite.

Stackars Athena! hoppas att hon får vara frisk nu iaf. Sirius hälsar igen att man klarar sig utmärkt utan nån huggtand.. man kan tom fånga massor med möss, dra hem dom från skogen och lägga dom på trappan åt husse och matte ;)

Gott nytt år och stor kram vännen! hälsa maken så ses vi den 13e iaf :)

http://www.ka-os.se

 
Fnulan

Fnulan

30 december 2011 21:26

Tänk att jag ska få följa med dig på din resa år 2012 =) KUL!!! Å att vi ska ses det året med!!!
Jag önskar dig em fantastisk nyår, fest, press eller stress. Bara den blir som du önskar!!
Massa pussar och kramar

http://www.fnulan.se

 
Margita

Margita

30 december 2011 22:42

Gott nytt år på dig! Själv tänker jag sitta hemma och bara vara och äta gott och må väl! :) Det har jag valt själv.

http://sengas.bloggplatsen.se

 
Sussi

Sussi

31 december 2011 13:38

Vilka supersnygga toppar du köpt. Gillar färgerna!

Jag ska köra i år så för mig blir det alkoholfri öl och läsk. Funkar det med. Om inte annat så kan jag njuta imorgon när sambon ligger och suckar och frustar i soffan ;)

Gott nytt år på er..
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se