MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 30 december 2011

Min stackars Athenis !!

Av Vivi - 30 december 2011 09:15

Mattes stackars lilla älskling ...

I somras opererade vi bort två tänder på Athena och sedan dess har jag kämpat med att byta foder, hålla koll på tandkött och t.o.m försökt borsta lite, tydligen utan resultat för igår kväll tappade hon sin andra huggtand.  

Jag ringde jourhavande veterinär som rådde mig att ringa min vanliga veterinär på morgonen

(jag, en överdrivet orolig och överbeskyddande matte?? Förstår inte vad ni menar).


Nu har jag pratat med vår veterinär i alla fall och är betydligt mindre orolig, vi behöver inte åka in akut eftersom Athena både äter och dricker utan problem, så vi har en tid nästa vecka.

Vår stackars lilla pälskling har verkligen varit tillräckligt hos veterinären nu, det har varit koll av höfter, kejsarsnitt och nu tänderna. Tack och lov att vi har försäkring, det är fortfarande väldigt mycket pengar, men inte så mycket det hade blivit utan försäkring.

Mina katter betyder så otroligt mycket för mig och man vill ju så gärna att de ska må bra!


  


   


     
ANNONS
 
Mia

Mia

30 december 2011 10:17

Nejdå söta du, bara en del tankar om sånt här då en närstående gick bort i dagarna, en jag känt hela mitt liv blev väldigt sjuk o allt gick oerhört fort så fanns han bara inte mer :-( En som aldrig varit sjuk i hela sitt liv dessutom ... livet blev skört med ens ♥

Röda näsor o kinder hoppas jag vi får allesammans, skönt om vädret tillåter några härliga lyktors färd i natten ♥♥♥

Kraaaaaaaaaaaamisar!

http://fredthevov.blogg.se

 
Mia

Mia

30 december 2011 10:20

Ibland är jag bara för snabb .... tänk att man kan säga det fortfarande trots sin höga ålder hehehehe

Skulle ju skriva om kissen o mattar o sånt också ju ;-) - förstår hur du känner, man blir lite som om det är barnen som mår dåligt men våra pälsklingar kan ju inte berätta, våra tvåbenta gör ju snabbt i att lära sig att visa var det gör ont så det är skillnad tror jag i alla fall ♥

Vi fick ju ta lilla hundens fyra huggisar, dvs de som vuxit ut dubbelt, de som skulle bort satt som berget gick inte att få den... så sövning av liten plutt o hämtning senare på dan (suck va jobbig väntan det blev, men jäklar va mycket jag fick gjort ... körde som en tok i ett sträck för att inte tänka för mycket!!).

Kramisar igen!

http://fredthevov.blogg.se

 
malin-helena

malin-helena

30 december 2011 11:42

Stackars lilla Athena! :( Fy, jag förstår din oro, absolut inte överbeskyddande, jag hade garanterat gjort det samma. Katterna är ju som mina små bäbisar, vet att du känner lika för dina sötnosar.

Jag hoppas verkligen att hon blir bra! Jobbigt det där med tänderna på kassarna.. :/

Nyår blir lugn på jobbfronten faktiskt. :) Vi ska göra nästan samma sak som ni hör jag. Det blir knytkalas hos några vänner. Så jag ska stå för efterrätten. ;) Vi blir 17 personer, så det blir en del efterrätt att göra! Men det är ju bara roligt! :D
Det bästa är att det är på gångavstånd hem till oss så ingen behöver köra eller fixa någon skjuts. :)

Jag lovar att bild ska komma upp på tavlan, så fort den hänger på väggen. :)

Gott nytt år!
Kramar!!

http://malin-helena.bloggplatsen.se

 
Mia

Mia

30 december 2011 12:59

Tack va gulligt du skriver, blir rörd faktiskt ♥♥♥ Har i viss mån fått lära mig the hard way och samtidigt haft turen att ha en bra och nära relation med min familj och haft fina vänner som hjälpt mig på vägen, gör det lättare att uthärda och inte bli bitter eller dum tror jag. Har stumdom inte levt i nuet och det har liksom straffat sig och mig förstås.

Håller tummarna att det löser sig för er pälskling, så ni får ha varandra länge, länge än ♥

Kramar om igen :-) (idag blev det mycket, tror du jag är klar med allt på jobbet inför nya årets ankomst eller hihihihi JAJAMENSAN).

http://fredthevov.blogg.se

 
Linda-Mamma till Afred

Linda-Mamma till Afred

30 december 2011 13:27

Men åh stackars missen er! Hoppas det löser sig till det bästa för er!Gör ont i hjärtat när ens kära blir sjuka=(
Haha minsann så tror jag att jag blivit biten av ett par huggisar o fått vamp feber rejält!Nu längtar jag tills 5 jan då Vampire Diries börjar sändas i USA igen så jag kan sitta o dreggla;)True Blood börjar inte förräns i juni o sändas där =( Nu är lilleman badad o ren! Hade ett litet matkrig här jag & han,hehe..men mamma vann!

http://hummingbird.blogg.se

 
Sussi

Sussi

31 december 2011 13:36

Förstår att du blir orolig. Ens husdjur är ju ens bebisar. Skönt att du blev betydligt mindre orolig efter du pratat med en veterinär. Som tur var är inte kattmat så hård så det går ju att äta ändå..
Så himla söt hon är snuttisen :)

Tesilen är inköpt på Lagerhaus. Det fanns anka eller näckros

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se