MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 29 december 2011

Julklapp 2012

Av Vivi - 29 december 2011 14:41


Jag vet redan vad jag vill ha i julklapp 2012...

Ett biobesök !!!

I december 2012 kommer den ut!! 
ANNONS
 
Mia

Mia

29 december 2011 17:16

Satt o såg trailern 512 gånger igår, vill också ha den i julklapp bara den räcker o så sällskap med någon jag tycker om förstås ♥♥♥

Bra att du tänker på allt, matcha ögon i stället för näsa ;-) kanske blir det både ock efter nyårshelgen hihi

kramkram

http://fredthevov.blogg.se

 
Rinki

Rinki

29 december 2011 19:43

Hehe, håller tummarna för att du får se den nästa jul. :)

Sv: Jag älskar också att läsa, hundraåringen började jag på men vet inte riktigt varför jag inte slutade läsa den. Jag gillade språket och sättet, ironin som fanns i dialogerna. Samtidigt, jag vet inte, antar att det var andra böcker som pockade på mig.

Veronica bestämmer sig för att dö läste jag för ett par år sedan, under gymnasiet, jag gillar verkligen hans böcker. Jag kan rekommendera: Vid floden piedra satte jag mig ned och grät, The Zahir och Elva minuter. Supervackra allihopa.

Kram

http://rhulth.wordpress.com

 
Jenny

Jenny

29 december 2011 22:50

Den ser vi fram emot här hemma också :)

http://jennyelin.bloggplatsen.se

 
Hanna

Hanna

30 december 2011 01:41

Kan ärligt säga att jag varken är förtjust i sagan om ringen som bok eller film. För mycket tjöt i boken. För mycket krig i filmen. Haha. Filmerna är dock bra gjorda så de är ju inte direkt jobbiga att se på. Böckerna däremot. Herregud vad jag pinade mig igenom dem. Bilbo som bok var mycket bättre än triologin . Mindre tjöt. Är inget fan av landskapsbeskrivningar eller långa släktträd. Har problem nog att komma ihåg huvudkaraktärernas namn tänker inte försöka med deras föräldrars namn också! I varje fall. Har större förväntningar på Bilbo än på Sagan om ringen! Hoppas jag har rätt! Kan säkert vara en film jag vill se på bio kan jag till och med säga!
Kramar

http://hannastankar.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se