MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 28 december 2011

The Woods...

Av Vivi - 28 december 2011 12:30

Ibland gillar jag att läsa engelsk litteratur, det är bra för mig!

Det finns alltid vissa ord man inte kan,

men oftast förstår man sammanhanget och jag lär mig alltid något.

Det är ett bra sätt att hålla engelska-kunskaperna i gång!

På vår senaste bokbytarträff fick jag tag på boken The Woods av Harlan Coben.

 

The Woods (pocket)

 

Boken handlar om Paul Copeland var syster blev mördad när han var ung.

Mördaren är fängslad, men hittade aldrig kroppen och efter 20år dyker nya bevis upp

som vänder uppochned på Pauls tillvaro.

 

Denna bok var otroligt spännande, att läsa den var som att spela Cloedo.

Det fanns en massa ledtrådar och jag försökte pussla ihop dessa på olika sätt,

ändå var det inte förrän i slutet som jag fick reda på lösningen.

Fyra stora tassar av fem !!

 

 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se