MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 24 december 2011

God Jul önskar kissarna!

Av Vivi - 24 december 2011 15:00

Det hänger fluffiga, glittrande & dinglande saker över allt

Det finns en massa smaskiga blommor på borden

Det luktar fisk i köket

Julen är verkligen till för oss katter!

Nu väntar jag på att få öppna vår julstrumpa som säker innehåller något

att leka med, något spännande och chokl... nej ... TONFISK !

 

GOD JUL ALLA COOL CATS

ÖNSKAR ATHENA & ANGELIQUE

 

   

 
ANNONS
 
Angelica

Angelica

25 december 2011 22:50

Haft en mysig Julafton? Fått de du önskade dig? Ta hand om dig!

http://ilivingthedream.blogspot.com

 
Sussi

Sussi

26 december 2011 20:58

Åhh så söta tomtekattsbilder :)
Hoppas ni hade det riktigt mysigt under julhelgen. Vi har farit omkring hela helgen så det känns inte som om man varit ledig någonting. Och imorgon börjar man jobba igen :(
Fast kul är det att ha träffat alla människor man träffat :)

Jag tycker precis som du att det är fint med fyrverkerier. Vi har som tur var en hund som inte är jätterädd men det finns ju en hel del djur som blir livrädda. Så för min del skulle det funka bra med lycktor eller något sådant istället. Varför kan dom inte komma på fyrverkerier som ser ut som idag men inte låter? Det vore underbart.

Tack, du är för snäll. Man kan gömma mycket under kläder. Allt som sitter åt unviks ;)

Kramisar
Och god fortsättning..

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se