MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 19 december 2011

Jul i vårt hus !

Av Vivi - 19 december 2011 15:15

Nu har jag börjat sätta igång med julbestyren på allvar, tänk ... på lördag är det redan julafton!


Även om det varit lite si så där med julstämningen i år så ser jag verkligen fram emot juldagarna. Det är ju inte så mycket extra ledig tid man får i år och kanske är det delvis därför folk inte riktigt har kommit i julstämmning?

Sedan har man dessutom blivit bortskämd med två vita jular i rad, så det känns lite extra trist med det gråbrunblöta nu när man vant sig vid det vita fina.

Jag tror dock att när jag bakat allt som ska baktas, slagit in allt som ska slås in, kommit hem från jobbet på fredag och sitter i soffan med maken , svärmor & njuter av en kopp glögg, då kommer julstämmningen vara på topp ! 


Själva julafton firas som vanligt hemma hos mamma & pappa, som alltid!

Vi firar allihopa där hemma, maken, jag , svärmor syster med familj + hennes svärmor, tio personer blir vi och det är alltid lika mysigt att vi faktiskt kan vi alla kan fira ihop och slipper åka en massa fram och tillbaka.

Sedan under juldagen blir det lite mys med mina tjejjor (förhoppningsvis) & annandagen firar vi med släkten, detta år hemma i min systers nya fina hus.  

Hur firar ni julhelgen ?


  


  



 
 
Sofia

Sofia

19 december 2011 15:45

Önska vi med kunde ha så men i vår släkt tål man knappt varandra så ingen som orkar det! Ja skulle gärna ta inte snö till jul :)

http://dixxonsblogg.bloggplatsen.se

 
Sofia

Sofia

19 december 2011 15:45

Om du skulle vilja läsa mitt privata så är det hus111 som lösen ;)

http://dixxonsblogg.bloggplatsen.se

 
Mia

Mia

19 december 2011 16:00

Väntar också in julstämningen o vet att den kommer garanterat på lördag då vi är hos mina älskade päron, först hämtar vi hem bonussonen min (som varit hos oss denna vecka) o sen bär det av. Ska lägga in specialbeställd sill o göra nubberöra att ta med :-D. Juldagen är vi hemma o myser med bonusdottern o vovsen och så Annandagen hos min lillebror o hans telningar :-D Nyår blir det nog hos min kära svärmor i Östergötland ♥ Såg att det nog vankas fest nyår för er del?!? Vi går med tjocktröja, lovika o raggisar, skickar fin festbild hehehehe

kramkram

http://fredthevov.blogg.se

 
Angelica

Angelica

19 december 2011 16:22

Har ni snö? Va? Vart bor ni? Jag är grymt avis. Här är de ingen snö. Och det är +6 grader. Ingen julkänsla alls :( Haft en trevlig helg?

http://ilivingthedream.blogspot.com

 
Rinki

Rinki

19 december 2011 18:29

Jag kommer att fira julafton hemma hos mina föräldrar, åker dit kvällen innan och sover över där till julaftonsmorgon och sedan åker jag hem till pojkvännen (där jag bor) på kvällen. Sedan åker vi tillsammans till mina föräldrar den 25 eftersom min farmor fyller år då, så hela släkten är med och firar.

Sv: Jag julstädade en del igår också, vad bakade du för något? Jag bakade ju saffransmuffins häromdagen.

Hur har din vecka börjat, just nu sitter jag på pendeln, på väg hem.

Kram

Idag har det faktiskt snöat, dock väldigt lätt, så det har ändå blivit ett täcke. Nu hoppas jag att det får ligga kvar och att vi får lite vintersol, det har varit så vått och grått.j

http://rhulth.wordpress.com

 
Fnulan

Fnulan

19 december 2011 23:22

Jag är stolt över dig att du orkar med julbestyren!! Jag har slagit in alla julisar idag i alla fall.
VI ska vara hos bådas släkt iår =)
Hoppas vi får mys!
KraM

http://www.fnulan.se

 
Sussi

Sussi

20 december 2011 22:01

Här har vi fått lite snö ändå. Hoppas nu bara det ligger kvar till julhelgen. För över jul vill jag gärna ha lite vitt på backen. Trist att man bara har en ynka dag ledigt på hela jul och nyårsveckorna..
Vi firar på 4 olika ställen under julhelgen. Vilken ordning har vi inte riktigt bestämt än men det blir nog i alla fall hos min syster på julaftonskvällen. Sen får vi se..

Ja, det är inte allt för ofta man beger sig ut längre. Ibland är det kul.

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Jenny

Jenny

22 december 2011 10:40

I år firas julafton hos mina föräldrar med mina syskon, och juldagen hos Johans föräldrar med hans syskon + respektive och barn.

http://jennyelin.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skapa flashcards