MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 7 december 2011

Dagens...

Av Vivi - 7 december 2011 08:18

Dagens tillbakablick:

För tre år sedan skrev jag om trasiga människor & gav er en liten uppmaning, den är lika aktuell idag !

 

Dagens dåliga:

Planen var att damma av träningskortet igår, men jag avr för lat och ville dessutom inte ut och köra i det dåliga vädret.


Dagens duktiga:

Jag åkte kanske inte till träningslokalen, men jag stod 35 min. på crosstrainern därhemma.

 

Dagens tips:

Halens har just nu rea och det har faktiskt en massa fint för nästan inga pengar! Så detta är ett hett tips, varför inte en klänning till julen för bara 75kr! Finns i rött & svart också !

Klänning


Dagens stripp:

Ha hahahaha... detta kunde varit min man !

 

 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

7 december 2011 09:39

oh ja det känns bättre idag... :) så det hjälpte... skall gå och hyra film idag, det blir testet och de om jag orkar lite mer, men jag blir hemma i morgon med, bättre ta en dag för mycket :)

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
malin-helena

malin-helena

7 december 2011 10:46

Det är fint att ha en crosstrainer hemma när man inte orkar ta sig till gymmet! Mycket bra gjort Vivi! :)

Mjo, kattungar är attans så svåra att få på bild. Mira antingen kollar åt ett annat håll eller så gäspar hon eller blundar eller så ska hon nosa på kameran.. *puuh*

Hoppas du har en fin dag! Nu ska jag iväg på heldagsjobb. 11-22.. :|

http://malin-helena.bloggplatsen.se

 
Anna Sevo

Anna Sevo

8 december 2011 16:59

Hej och kul att du observerat vår fina rea :-) Stjärna i kanten för att du länkar tillbaka till oss. Du ser att du hamnar under senast bloggat och under själva produkten. Du kan få fler läsare till din blogg på det här sättet.

Trevlig torsdag på dig önskar Anna från Halens

http://blogg.halens.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se