MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 27 november 2011

Kattens dag !

Av Vivi - 27 november 2011 08:15

Idag är det kattens dag ! Hurra för alla kissar, Hurra för mig !!!

Idag förväntar jag mig lyxmat, kel bakom örat, bus och gärna en promenad!


Jag har dessutom bestämt att:

Jag får tugga på tår, blommor och riva gardiner utan att få skäll idag !

Alla ytor är katt-tillåtna, även köksbordet!

Alla sugrör är mina, ge mig !!

Alla näsdukspaket är leksaker !


Tjoho all makt åt katterna !!!

       

      

           
ANNONS
 
malin-helena

malin-helena

27 november 2011 16:10

hihi.. jag tror det en en liten kisse som går hela vägen ut på kattens dag! ;) *fniss*

Våra små pälsbollar har fått lite extra godis idag, kanske de får en liten bit till ikväll med. ;)

Jag har verkligen varit dålig på bloggandet senaste veckan, har haft mycket för mig. (Jobb och tråning) haha!

har du haft en fin helg? :)
Kramar!!

http://malin-helena.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se