MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 15 november 2011

Dagens...

Av Vivi - 15 november 2011 10:00

Dagens irritation:

Julmarknader ! Varför är de så himla tidiga för ?? Nog för att jag gärna tjuvstartar julen, men en julmarknad ska vara EFTER den första advent, den ska vara i december, inte början av november !

 

Dagens plan:

Planen är att ta sig i kragen idag, att gå och träna ... ihhhh vill inte ! 

 

Dagens påminnelse:

Glöm inte att tävla hos mig om et paket från Tefrossa, kan berätta att både doftljus & teet var ljuvligt ! 

Tävla här !

 


Dagens klänning:

Denna klänningen finns på Halens för 599kr, så söööt !

Klänning

 

Dagens stripp:

 

 
ANNONS
 
Fröken Svår

Fröken Svår

15 november 2011 17:52

hehe, har precis bloggat om att jag tänker starta julen extremt tidigt i år.. och så kommer jag in och ser att du irriterar dig på det. härligt att man kan ha olika åsikter, inte sant? ;D

ha en bra kväll!

http://biancalagerlof.bloggplatsen.se

 
Sussi

Sussi

15 november 2011 21:11

Jag håller med dig. En julmarknad ska man ha efter första advent. I år ska jag få uppleva Liseberg en snabbis. Jag ska på Rondo på kvällen i början av december. Hoppas det kommer finnas lite tid att gå och titta julmarknaden med.
Jag bara önskar jag kunde använda så där mycket färg. Jag tycker det är otroligt fint men jag passar inte i det :(

Klart jag ska vara med och tävla.. Läser mig ner till det inlägget nu

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Fröken Svår

Fröken Svår

16 november 2011 08:41

Svar: hehe, DÅ förstår jag. Då förväntar jag mig att du slänger in lite jultips här då och då ;)

http://biancalagerlof.bloggplatsen.se

 
Fröken Svår

Fröken Svår

16 november 2011 10:10

perfekt, håll mig uppdaterad!
frågan är, är det ens möjligt att få för mycket av julen? ;)

det är en av mina finaste vänner som fotat bilderna - han är otroligt duktig.
jag bara är, hehe, på bilderna.
det som inte dödar, härdar ju faktiskt - även om det är svårt att tänka så mitt upp i allt.
tack.

http://biancalagerlof.bloggplatsen.se

 
Anna Sevo

Anna Sevo

16 november 2011 17:07

Hej och tack för att vi får vara med i din fina blogg :-) Stjärna i kanten att du länkar tillbaka direkt till våra produkter. Det gör att du hamnar under vår första sida vid senast bloggat plus under produkten. Jag önskar dig en trevlig onsdag - Anna från Halens :-)

http://blogg.halens.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se