MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 14 november 2011

Testing testing...

Av Vivi - 14 november 2011 11:50

Det står städning på palneringkalendern i kväll

(den där fina kalendern som inte finns någon annanstanns än i mitt huvud).

Det blir till att dammsuga, dammtorka och tvätta,

jag hoppas nämligen få bädda fint i sovrummet med de nya lakanen jag köpte på Ellos,

lovar att visa er sedan !

Appropå städning så har jag anmält mig som testpilot (här anmälde jag mig)  

för en ny mopp från Vileda,

jag hoppas de väljer mig för jag hade verkligen behövt en bra mopp!

Det blir en del skräp och kattspår när man har två långhåriga katter

som verkar tycka det är en sport att sprida kattsanden så långt bort från lådan som möjligt !

  

Ett styck busefis....

 

  

 
ANNONS
 
Sussi

Sussi

15 november 2011 21:14

Jag har hittat bomullssatinlakan jag vill ha. Men jag har lovat mig själv att jag inte ska beställa något förrän efter jul. Nu får man lägga pengar på julklappar istället.

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se