MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 14 november 2011

Flytgummor & hackspettar

Av Vivi - 14 november 2011 11:15

Idag är jag lite seg och har lite ont i vaderna, jag agerade "flyttgumma" (jaaa killarna kallas ju flyttgubbar) igår när vi hjälpte min syster & hennes familj flytta in i deras nybyggda hus. Jag är bara lite avundsjuk på deras fräscha kök, fina uterum & mysiga kamin ... bara lite...

Dagen avslutad hemma hos föräldrarna och mamma hade gjort en helt fantastiskt god middag på ungtupp, det var ju typiskt att den där braiga matlagningsgenen missade mig !


Helgen har gått på tok för fort, det har varit flytt, svärmorsbesök och besök av minsta systersonen i lördags. 

Det var väldigt mysigt att få råom minstingen alldeles själv och vi hade det jättemysigt. Först åkte vi ut till en stor godis butik där han fick plocka på sig vad han ville (det blidde en ganska tung påse naturligtvis ) och sedan kollade vi både på Trassel & Monstersink. Lilleman var så glad att få all uppmärksamhet av moster & "morbror" så han pratade mest hela tiden och ja ...femåring säger ju så roliga saker ibland....

 

-Moster Vivi ...när du dör vilket djur vill du bli då ?

-Öhmm ... en katt!

-Jag vill bli en hackspett! Då kan jag hjälpa till att hacka ned träd!

 

Detta sa han dessutom sittande på toaletten och låtsades hacka i luften... sötis !!!


Hur har er helg varit ?

Tyvärr hanns det inte med så mycket farsdagsfirande hemma hos oss igår men det tar jag igen nästa helg !

Firade ni farsdag ?

 

 
 
ANNONS
 
Hanna

Hanna

14 november 2011 16:27

Gullig kille :)
Min lillebror kan också säga en del roliga saker trots att han nu fyllt nio. Han fick en skateboard häromdagen och han tog den och åkte omkring - han åkte hela vägen till föräldraboendet faktiskt! Haha. Äldreboendet är det alltså... Haha.
Ha det bra

http://hannastankar.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se