MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 3 november 2011

Ni kan aldrig gissa.... ?

Av Vivi - 3 november 2011 09:00

Godmorgon mina fina !

Jag hoppas er dag har börjat bra, själv var jag trött som tusan i morse, somnade alldeles för sent igår.

Jag har en lättare variant av RLS (restless leg syndrome) och det gör att jag får svårt att somna ibland, senaste veckan har det varit lite extra besvärligt.

För er som inte hört talas om RLS så är det ungefär vad det låter som, man får krypningar i benen och gärna när man ska sova eller vila.

Jag har aldrig varit hos läkare och fått det diagnostiserat eftersom det ändå inte finns några direkta botemedel. Det finns vissa mediciner som gör det lite bättre, men eftersom jag bara har lättare besvär vill jag inte knapra starka piller.

Det finns iof en sak som hjälper... men varken jag eller pojken orkade igår ...he he...   


Hursom...

Vet ni vad jag gjorde igår ??? Vetnivetni ?

Den som gissar rätt först vinner ära och berömmelse i min blogg   

En ledtråd ? Okej då ... hmmm ...  det kostade 800kr!

Nu blev det lätt va ? !


Nu har jag en arbetsdag framför mig & sedan en fika med herr E ikväll!

En försenad födelsedagspresent ska överräckas (den förra dög tydligen inte   ) och så får vi fira lite då han precis fått ett nytt jobb.

Hoppas ni har en riktigt skön torsdag !!!


 
 
ANNONS
 
Jenny

Jenny

3 november 2011 09:35

Hmmm... Klippt dig? Färgat håret igen..?

http://jennyelin.bloggplatsen.se

 
Hanna

Hanna

3 november 2011 10:39

Tja, du kanske gick på spa och tog en spalunch efteråt?
Jobbigt med RLS!
Ha det bra!

http://hannastankar.bloggplatsen.se

 
josefine

josefine

3 november 2011 10:40

HELLOW !
är du med och tävlar i Veckans blogg ? :DD

http://www.ideot.blogg.se

 
Jenny

Jenny

3 november 2011 11:15

Japp, min sambo spelar gitarr i bandet :)
Men då vet jag inte.. hmmm... Något med håret alltså...hmmmmm....

http://jennyelin.bloggplatsen.se

 
Maddo

Maddo

3 november 2011 13:21

Intressant med RLS är att de säger att man kan ha brist på vitamin och en annan orsak kan vara graviditet. Vid en graviditet är det just de vitaminerna som behöver fyllas på med extra..? Skulle jag vara i dina skor skulle jag testa att fylla på med vitaminerna som kan vara problemet. Det handlar mycket om kött där järn och b12 finns samt folsyra om jag inte minns helt fel nu... gröna bladgrönsaker...hmm.. Kolla upp det.. :)

http://blogg.dreammaddo.se

 
Jenny

Jenny

3 november 2011 14:30

Oh oh oh! Du har tattuerat dig!!!(?)

Jag är ingen hårdrockstjej egentligen heller, men deras musik är väldigt melodisk :)

Kram!

http://jennyelin.bloggplatsen.se

 
Hanna

Hanna

3 november 2011 14:54

Hm. Du kanske åt på restaurang.
Min fantasi tryter för tillfället...
Ha det bra :)

http://hannastankar.bloggplatsen.se

 
Kashaya

Kashaya

3 november 2011 15:10

Brukar få för mig att jag också har en lättare form av RLS men inte orkat ta reda på om så är fallet...

http://kashaysblogg.blogspot.com

 
Maddo

Maddo

3 november 2011 17:40

Permanentade håret då?

http://blogg.dreammaddo.se

 
DONKEN

DONKEN

4 november 2011 00:10

oh, var det inte en reklam för RLS medicin receptfritt, för ett tag sen, på tv?

hmmm 800 räcker ett halvår... hm. du är smal så det kan inte vara dietpulver. (VÄL!!) kanske nya skor?
en pall med blöjor? fast det kostar fan så mkt mer än 800 och det tror jag inte du behöver tänka på än..
hmmm...
en prenumeration! På nåt onödigt kul skit? :P

haha ja jag vet. vi har iaf tittat på utsidan. coh som du säger, man måste fan va snabb. vi har fått nr till de som bor där nu med så vi ska boka "visning" för det är väl det även fast de inte SÄLJER den till oss. de flyttar ju oavsett om vi tar över eller ej liksom. :P
de ska säkert ha hus... de jäklarna. *bitter* jag vill ha det.
men jag får en fyra iaf... haha!

Meeeeeeeeeeeen lasse sa en sak idag, att det är 5 som får välja att tacka ja, så om de andra 4 tackar ja, så får vi kanske inte den.
men vi har många poäng, ett om dagen, vi har bott här i över 3 år.
Så hoppas de andra (om det finns andra ens!) är newbies.

pöss

http://donkens.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se