MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 22 oktober 2011

Award/Utmaning från Donken!

Av Vivi - 22 oktober 2011 10:45

Donken fick en fin award (det var hon absolut värd)

och den skickade hon vidare till alla som kände sig utmanade,

klart jag känner mig som en av dem!

Jag älskar ju sådana här utmaningar, awarder & listor !


 

 

Varför började du blogga?
Jag var arbetslös och behövde något att göra & få skriva av mig. Bloggande lät ju som en bra idé ...


Vilka bloggar följer du?
I princip alla i min länklista och sedan har jag några till jag ibladn trillar in på, men inte lika regelbundet.

Favoritfäger?
Beror på vad... Kläder: Rosa & grått  

Inredning: Grönt

Favoritfilm?
Pans labyrint, en mörk saga för vuxna, jag älskar den !
Vilka platser/länder drömmer du om att besöka?
Oj ... många!!! För att räkna upp några jag ännu inte besökt :

Spanien, Egypten, Hawaii, USAs västkust, Tanzania/Kenya, Egypten, Irland, Island, Vietnamn, Japan, Finland, Ryssland, Australien, Nya Zeeland....

Resa är ett av mina största intressen!


Och nu skickar jag vidare denna award till:
 
ANNONS
 
Ingen bild

La mor

22 oktober 2011 12:49

Hu....inte vågar man sig fram till det huset...:)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se