MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 20 oktober 2011

Före & efter tapetseringen - Hallen

Av Vivi - 20 oktober 2011 11:15

Tada....

Då var det faktiskt dag att avslöja lite före och efter bilder på tapetseringen.

Det är svårt att se vilken skillnad det faktiskt blivit på foton, men det har verkligen blivit MYCKET bättre, det känns ljusare och fräschare nu utan bortrivna tapetbitar & massa hål !

Vi börjar med hallen ....


Hallen före, en ful ditmålad bård....

 

Under renoveringen...

   

Det är lite tavlor & foton som ska upp och sedan är det helt klart !

Fotona på vardagsrummet kommer snart....

 


 
ANNONS
 
Maddo

Maddo

20 oktober 2011 12:52

Renovering är skoj för man ser sån skillnad! Jag litar ju inte på livsmedelsverket. Enligt dem är det okej att dricka ett glas vin när du ammar om duinte ska amma på 3-4 timmar om jag inte minns helt fel. Någonting de inte tagit hänsyn till är att vi inte är lika och för vissa personer tar det längre tid än så för alkoholen att försvinna. Det är tråkigt att alkohol är så viktigt i vardagen numera. Enligt livsmedelsverket och socialstyrelsen tror jag till och med att du får dricka vin under graviditeten fast det är ju inga stora mängder. Det går att finna "rätt och fel" i alla sidor. Väljer man att behålla ett barn så är man medveten om att livet förändras. Vissa väljer att inte amma för att kunna leva sitt "normala" liv (hur normalt det nu är att mata ett barn var 3-4:e timme dygnet runt?). Nu när jag läst ännu mer om kroppen skulle jag ALDRIG få för mig att dricka ett glas vin under min ammningsperiod, vad socialstyrelsen än säger. Även om man pumpar så fylls brösten och mjölk sipprar i regel när barnet skriker med "hungerskriket" eller när kroppen känner på sig att barnet behöver mat. Nej.. men det är mitt val. Jag har gjort mitt val att behålla barnet och att göra förändringar för det i mitt liv. Det är som att inte ta hand om en valp tycker jag. Låta den bajsa inne ibland för att man inte "måste gå ut med dem varje gång". Visst, hundar kan inte kontrollera sina behov som valpar men att godkänna det ändå? skaffar man valp skaffar man ett ansvar - skaffar man barn skaffar man ett ansvar. Det är tragiskt att män inte kan förstå fullt ut hur det är att få barn och att det spär på skillnaden mellan att vara mamma och pappa. Det är min åsikt. Jag kan babbla på en hel evighet men grunden är att jag anser att män behöver lära sig att avstå från saker och göra andra saker redan under graviditeten och att kvinnor behöver förstå vikten av att behålla barnet man bär på. Ansvar för två. De flesta ammar bara ett halvår, har man klarat 9 månader utan alkohol så borde man klara 6 månader till.. Bla bla..
Blir så ledsen när vi ska sluta ha barnet på 1:a plats under barnets första levnadsår, när det enligt min psykologikurs är det viktigaste året att sätta barnen på just 1:a plats...

Jag hoppas du förstår att det inte är personligt mot någon specifik utan mot det hållet samhället utvecklas..

http://blogg.dreammaddo.se

 
Sofia

Sofia

20 oktober 2011 12:55

Tack :) Det finns ju en mall men alla färger, bilder och sånt har ju ja fixat :)

Om du är sugen att beställa något så finns rabattkod fram tills 15/12 på bloggen nu :)

http://dixxonsblogg.bloggplatsen.se

 
Linda-Mamma till Afred

Linda-Mamma till Afred

20 oktober 2011 13:15

Blev ju kanoners!Ah du är såpass smart att förstå att jag frågar utav en anledning,tihi;)Har en idé serru;)Tell ya more about it further on;)
Ja Barcelona ÄR helt fantastiskt stad!!Ah lite långt till N.Y för en weekend annars så...

http://hummingbird.blogg.se

 
malin-helena

malin-helena

20 oktober 2011 13:45

Härligt när man blir klar med renoveringen! :) Vår hall är FORTFARANDE inte klar. jag blir så trött. Men nu är det faktiskt bara några lister och lite foder kvar som ska upp. Men vi ska vänta lite nu med att dra fram allt igen tills Mira börjar känna sig som hemma här.

Mysdagen har varit riktigt fin. :) Kollat film och Pesch har faktiskt legat bredvid mig i soffan hela förmiddagen! Massa mys. :)
Kanske ska ta mig en lite promenad nu, det är ju riktigt fint väder idag.

Haha.. så gammal är du då inte. ;) Dock får jag alltid höra att jag ser och verkar äldre än jag är. Vet inte om det är bra eller dåligt dock. :P haha..

http://malin-helena.bloggplatsen.se

 
Sussi

Sussi

21 oktober 2011 21:34

Snyggt! Ni bor så himla fint. Såg vardagrummet högst upp med. Det ser så himla nytt och fräscht ut. De önskar jag vårt hus skulle göra med..

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se