MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 13 oktober 2011

Många bollar i .... luften ?

Av Vivi - 13 oktober 2011 13:30

Jag tänkte dela med mig av ännu ett litet minne,

denna gånget ett lite pinsamt sådant...


Jag & en väninna hade precis varit på en invigning för en ny friser salong där vår bästa vän börjat jobba. Det hade blivit ett, två.. kanske tre glas champange och vi bestämde oss för att det var en alldeles för trevlig kväll för att bara gå hem och lägga oss, trots att det var kl. 22 en onsdag. Nu var det kanske så att inga trevliga ställen var öppna när vi beslöt oss för att "göra stan", så vi bestämde oss helt enkelt för att återuppliva gamla minnen och bege oss ned till det lokala biljardstället.

Bild: wikipedia


När vi var yngre spelade vi ofta biljard, det är något jag kan sakna. Inte för att jag var så bra på det , men det var ett väldigt socialt och roligt spel som man kunde hålla på med nästan hur länge som helst. Om vi någon gång skaffar oss ett riktigt stort hus hade jag velat ha ett spelrum med ett biljardbord & bar !


Hursom...

Det var mycket folk i biljardhallen och vi beslutade oss för att spela en omgång eller två ...lite lagom runda under fötterna.

Vi orsakade väl en hel del höjda ögonbryn när vi trippade in på våra klackar med partystrassen på, jag minns att jag hade bland annat på mig en väldigt urringad topp. .  .  .  .


Mitt i en match gör jag en riktigt snygg stöt, jag har ett ganska svårt läge och får luta mig lååångt fram över bordet, men sätter bollen rak i hålet. Glatt räcker jag upp handen i luften och skriker "scoooore" och ser att alla killar stirrar på mig med ett glatt leende....

Min vänninna pekar på lite diskret på min topp och jag inser att det inte är min fantastiska stöt det är imponerade av ....

Det var och blir min enda Nipslip genom tiderna! 


Har ni någon gång lyckats visa mer än tänkt i "fel" situation ?

 

 

 
ANNONS
 
Jenny

Jenny

13 oktober 2011 13:37

Hahahaha! Härlig berättelse :D

http://jennyelin.bloggplatsen.se

 
babydjungeln - jeanette

babydjungeln - jeanette

13 oktober 2011 16:05

Haha skönt!

Älskar sådan berättelser ;)

http://www.babydjungeln.se

 
DONKEN

DONKEN

13 oktober 2011 16:29

fast på min var det på svenska.. kom jag på. :P

http://donkens.blogg.se

 
DONKEN

DONKEN

13 oktober 2011 16:31

åå fyyyfasen så pinsamt!! aaaah!
score med ja, ett himla bra tajmat ord. haha.. :P

http://donkens.blogg.se

 
Johanna

Johanna

13 oktober 2011 18:10

Grekland är underbart och det är säkert Thailand med, men jag kommer inte sitta i ett flygplan så många timmar för något jag inte känner jag vill, finns andra ställen som står långt högre upp på min åka till lista :)

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Sussi

Sussi

13 oktober 2011 19:22

hahahahaha piiiiiinsamt!! Men ja ja.. killarna var ju nöjda i alla fall :)
Biljard är superkul. En sån rajd gjorde en kompis och jag när vi var utomlands för läääänge sen. Vi gick dit i kortkort och spelade innan vi gick vidare..

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Zizzi

Zizzi

13 oktober 2011 20:53

Kul berättelse =D Och vad fin blogg du har! ^^

http://cissan.bloggplatsen.se

 
Zarah-Lou

Zarah-Lou

13 oktober 2011 21:23

hahahahaha! Underbar anekdot! Älskar sådana! ;D Tyvärr har jag ingen sån rolig att berätta.. om nipslips och grejjer ;)

http://blogg.zarah-lou.se

 
fina frun

fina frun

14 oktober 2011 07:09

Hahaha! Oooops!

http://finafrun.se

 
malin-helena

malin-helena

14 oktober 2011 07:53

HAHA!! Otroligt rolig berättelse! *fniss*
Jag kan faktiskt inte komma på något liknande pinsamt jag gjort någon gång.. (kanske för att det är väldigt tidigt på morgonen för min del just nu.) ;)

Visst är hon så otroligt sööööööööt! Jag är så kär i henne redan. hihi.. Längtar massor till nästa tisdag. :)
Jag kommer garanterat bli en crays cat lady i gamla dag. ;) När barnen flyttat ut och sådant, då adopterar jag katter! :D hihi..

http://malin-helena.bloggplatsen.se

 
Eleonore

Eleonore

14 oktober 2011 09:05

Hahaha vilken härlig historia! Det får man bjuda på ibland :P Men det är oerhört pinsamt när man väl är där!
Haha ja det kanske är lite för tidigt för julgardiner men förstår din tanke med att det känns onödigt att sätta upp några gardiner för att några veckor senare byta igen :)
ÅH hoppas du får det underbart på Ullared i helgen, de har säkert jättemycket fina julsaker och annat med :D
Kram!

http://www.fika.med.nöjesgalaxen.se

 
Zandra

Zandra

16 oktober 2011 11:27

Hihihi! Vilken rolig, och pinsam, historia! ^^
Mja, jag har badat inför stor publik i en vit t-shirt med svart BH under. Det var väl inte så allvarligt, men jag tänkte inte riktigt på det när jag kastade mig i plurret. I början av maj var det dessutom, skitkallt ^^ När jag vadar upp ut vattnet sticks ett imponerande antal kameror fram på olika ställen i folkmassan. *klick klick klick* DÅ ville jag sjunka genom jorden lite...

http://drak.bloggagratis.se/2009/05/12/1667034-squvalp-och-elevshow-bildspecial/

http://drak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se