MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 26 september 2011

Jag bjuder på den ....

Av Vivi - 26 september 2011 15:00

Jag skriver ju lite slarvigt ibland ...

och det händer att jag talar innan jag tänker...


Jag och pojken pratade häromdagen om tidsresor

och hur tiden går saktare kring saker med stor massa på grund av ...

 ja just det ....


"...tiden går ju saktare då på grund av att den har så stor massa,

det beror ju på graviditeten!"


Kan tala om att jag pratade på en bra stund om graviditeten 

innan min make knäckte sig och rättade mig..... 

"Gravitation älskling, gravitaion"

  

 

 

 
ANNONS
 
Mia

Mia

26 september 2011 16:57

Ja ibland kan det gå lite väl snabbt med orden hihi

Vi fick bita ihop först men sen sa vi till varandra att fokus nog fick läggas åt det positiva hållet så inte det negativa tar överhanden, och tänk det gick faktiskt riktigt bra!!!

Puss o kram skumbanan ;-)

http://www.fredthevov.blogg.se

 
Zandra

Zandra

26 september 2011 19:20

Hehehe, har du drabbats av lite gravidhysteri? Har den bilologiska klockan börjat slå med tunga slag? ;)
Min biologiska klocka har definitivt börjat ticka så smått. Såg på TV härom dagen barn som skrek och var tvära, vilket borde avskräcka. Men jag tänkte bara på hur mysigt det skulle vara att ha ett eget skrikande barn att krama och gulla med ^^ Hahaha! Crazy :P

Knäckelpajen blev gryyymt god! Testa den! :) Jag borde nog haft inne min en liten stund till i ugnen dock för knäcken blev mer som lös kola, men det gjorde inte så mycket. Smaken var kanon ändå :)

http://drak.bloggagratis.se

 
Johanna

Johanna

26 september 2011 19:32

Blir aldrig bakfull, dock mår jag sjukt illa när jag inte får min sömn.... :( så efter 11timmar inatt mår jag fint igen...blev ikke så mkt förra natten. 4 typ.... to littel... :)

okej, jag åker ju den helgen jag fyller, så det är rätt helg :)

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
FiloZophie

FiloZophie

26 september 2011 22:12

A truely blond moment <3

http://www.filozophie.bloggplatsen.se

Vivi

27 september 2011 11:03

Nej nej, inte blondt, det är bara ... jag! :P

 
Sussi

Sussi

27 september 2011 20:38

hahaha känner igen mig helt i det du skriver om här. Jag tänker ofta efter jag pratar. Ja ja.. lite får man väl bjuda på sig själv ;)

Åhh vad mysigt med spa och julbord. 900 kr var ju jättebilligt. Ska försöka se mig om efter något jag med. Det var ju så himla härligt sist jag var på spa..

Sv. Så där gjorde jag med när jag slutade röka. Jag bestämde en dag (2 veckor framåt). När jag gick och la mig kvällen innan dagen D så mosade jag dom cigaretter jag hade kvar. Nu var det ca 5 år sen :)
Inte ett bloss har jag tagit!

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se