MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 26 september 2011

Helgen....

Av Vivi - 26 september 2011 08:42

Helgens mys:

Hela helgen har varit jättemysig, härlig dag i lördags med maken och svärmor och i söndags fika med Herr E och söta Leanne från Australien som jag inte sett på flera år !! Det var så himla roligt att träffas!


Helgens spontana:

Innan west side story så smet vi faktiskt in ett par timmar på bokmässan!


Helgens favorit:

Tony Cronstam som signerade på Bokmässan, riktigt trevlig kille och han gjorde en jättefin signatur i mitt nyköpta Elvis-album. Lovar att visa er !


Helgens tråkiga:

Hade hoppats på en signatur av Lina Neidenstam, men hon var inte på plats då hon skulle signerat, lite trist eftersom det var det jag mest såg framemot på mässan. 


Helgens kap:

Lilla fjärilens design var på bokmässan och sålde sina fantastiska fylla i böcker som är perfekta presenter att ge bort, de hade ta två böcker betala för en !

 
ANNONS
 
Jenny

Jenny

26 september 2011 09:52

Tackar. Din nya profilbild är också skitsnygg! ;D

Åh jag älskar ju sådana "fylla i-böcker"! Hade absolut köpt minst två stycken om jag var där :)

http://jennyelin.bloggplatsen.se

 
Margita

Margita

26 september 2011 09:54

Tänk att jag aldrig kommer iväg till Bokmässan fast jag bor relativt nära! ;)

http://sengas.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se