MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 23 september 2011

Dagens ...

Av Vivi - 23 september 2011 11:00

Dagens bästa:

Lön & Svärmorsbesök


Dagens hejja:

Jag hejjar på finaste Fnulan & alla andra som blivit lurade av Ving, nu har aftonbladet skrivit om dem !! Hoppas nu stygga Ving tar sitt förnuft till fånga och ger dem skälig kompensation, 30 % är bara löjligt för det de fick utstå!

Jag har aldrig haft problem med Ving, men om de inte skärper sig med detta ärendet kommer jag tappa allt förtroende för dem !!


Dagens mys:

Kan Angelique ha lärt sig att inte väcka matte klockan fem utan komma när klockan ringer ? Två dagar i rad har hon hoppat upp när väckerklockan ringt och vi har myst ett par minuter !

 

Dagens beslut:

På måndag kör jag igång med en månad sockerfritt! Jag har gjort det förut och med bra resultat. Ska köra igång med träningen också!

Bort med trötthet och dåligt samvete, in med energi och bättre självkänsla !

 

Dagens låt:

Riktigt bra låt med bra text !


 
ANNONS
 
Linda-Mamma till Afred

Linda-Mamma till Afred

23 september 2011 11:16

Ah har inte alls hört vad som hänt,hehe..jag har dock fokuseereat på andra nyheter idag=(
Ja gladfisen växer så det knakar o jag kämpar på med mina minuters löpning,hihi..gott att ha kommit igång i alla fall så artar det sig väl hoppas jag!

http://hummingbird.blogg.se

 
Johanna

Johanna

23 september 2011 15:01

Jag skulle inte vilja mitt hade en gps på sig, de skall inte behöv utsättas för mer strålning är nödvändigt...de väljer inte ens det själva...tyvärr skulle det nog inte bli ett hjälpmedel tror många bara skulle förlita sig på det och inte räkna barnen med jämna mellanrum1

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Maddo

Maddo

24 september 2011 08:25

Kanske är det ljuset som gör när katterna väcker dig? Det blir ljust senare = du blir väckt senare.. :) Maybe. Med katter vet man aldrig!

Jag menar inte att du inte har råd att unna dig extra eller att jag gör så för att jag inte har råd. Jag gör så för att spara mig en buffert. Förra månaden lyckades jag leva bra, äta gott och ändå spara 11-tusen. Men för mig är det viktigt att ha ett bra sparkonto som täcker kostnader ett tag framöver OM jag blir utan inkomst (är inte berättigad till a-kassa.. men hade så innan också) Det är så jag klarade av sommaren, ville inte att Olof skulle behöva stå för allt. Nu slutade det med att jag betalade bilen kontant så pengarna tog slut snabbare än beräknat men det hade vi med i bufferten när vi kollade på och köpte bil. :) Jag kollar helt enkelt inkomsten och utgifterna bestämmer mig för ett tak på hur mycket jag får spendera av de pengar som blir kvar och lägger undan direkt. Ofta är det 500kr +/- från den summan. Vid besök på Ullared kan det bli 1000 kr.. :P

Kramar

kramar

http://blogg.dreammaddo.se

 
Margita

Margita

25 september 2011 11:37

vilken mysig bild på Angelique! :)

http://sengas.bloggplatsen.se

 
Sussi

Sussi

25 september 2011 12:22

Hejar med allt jag har på Fnulan och dom andras kamp mot Ving. Hemskt att dom inte vill ge tillbaka pengarna när det i själva verket var en byggarbetsplats dom fick bo på!

Jag hejar även på dig med din kamp mot sockret ;)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se