MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 15 september 2011

Tävling hos Millah

Av Vivi - 15 september 2011 16:26

Hos Millah kan man nu tävla om gardiner

och jag hittade ett par jag gärna hade vunnitHos Textilonnet hittar ni de snygga gardinerna!

Här hittar ni Tävlingen hos Millah!

 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

15 september 2011 17:11

haha det ordspråket var verkligen bra! :)

Hoppas du vinner. jag behöver inga nya gardiner just nu :)

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Johanna

Johanna

15 september 2011 17:47

Drott spelar hemma på lördag mot mitt kristianstad...

ja får höra om Marie med är sugen på gekås...annars får jag ta det en annan dag! :)

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Linda-Mamma till Afred

Linda-Mamma till Afred

15 september 2011 18:11

Åh vad kul, då blir det lite vin kan jag tänka mig bland 30-års gänget!
Yes provspringa får det bli innan jag lämnar mitt svar;)

http://hummingbird.blogg.se

 
Fnulan

Fnulan

15 september 2011 22:56

Ska hålla ALLA tummar hjärtat!!

http://www.fnulan.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se