MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 15 september 2011

Ordblind ?

Av Vivi - 15 september 2011 16:15

 

Fina Filozophie skrev till mig och berättade att nästan varje gång hon lämnar en kommentar och ska skriva in lösenordet så står det

"fel lösenord"

Är det fler av er som upplever samma sak ??

 

Vi tror iaf att vi kommit på varför detta inträffar...

 ...min blogg är ordblind !!

  

 


Vivi

Vivi

Torsdag 15 sept 12:54

HAHAHAHAHAHAHAHA Fasen vilken bra annons *fniss fniss*.
Hmm vet inte varför, jag får det då och då på bloggar , men inte SÅ ofta :( skriver du med stora bokstäver ? Eller så är min blogg ordblind kanske ? Det kan ju förklara mina stavningar ibland :P
Puss


 

http://www.missvivis.se


Zophie

Torsdag 15 sept 13:02

Det är nog din blogg som är ordblind. Jag har försökt med att kolla allt men det blir så varje gång, hela tiden. Tja, då har du ju i alla fall förklaringen till varför det blir lite fel i bland;)
Kramen


 
ANNONS
 
Sussi

Sussi

15 september 2011 19:58

Då vet jag att det inte bara är jag som råkar ut för det. Jag får samma sak när jag ska kommentera hos dig. Man får skriva in säkerhetskod två gånger innan det går att få igenom en kommentar..

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se